22 Φεβ 2020

Πετρούνιας: Συγκινημένος πάνω στο βάθρο, τη στιγμή του εθνικού ύμνου! video

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε την πρώτη από τις 3 νίκες που χρειάζεται για να περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και εμφανίστηκε συγκινημένος πάνω στο βάθρο.

Είναι μεγάλος μαχητής! Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε το πρώτο από τα τρία… βήματα που χρειάζεται, προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο Έλληνας “άρχοντας των κρίκων” πήρε την πρώτη θέση στον τελικό του ασγωνίσματος, στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στη Μελβούρνη, συγκεντρώνοντας 15,066 βαθμούς και ψάχνει το 2/2 στις διοργανώσεις που θα γίνουν.
Ήδη με την πρώτη του νίκη, πάντως, ο Λευτέρης Πετρούνιας που είχε λείψει από σχεδόν όλους τους προηγούμενους αγώνες λόγω τραυματισμού, κάλυψε τη διαφορά πόντων από τον Βρετανό Τάλοχ και έστειλε το μήνυμα ότι, στη χειρότερη περίπτωση, θα εξασφαλίσει τουλάχιστον τη 2η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί επίσης να τον στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» ως επιλαχόντα.
Ο Πετρούνιας αγωνίστηκε για πρώτη φορά χωρίς κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε και θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό. Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης εμφανίστηκε εμφανώς συγκινημένος πάνω στο βάθρο των νικητών…