28 Φεβ 2020

Υψηλόβαθμο στέλεχος ΕΛ.ΑΣ: «Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί… Είναι “μπράβοι”, είναι “τάγματα εφόδου”!» (video)

Τις τελευταίες ώρες το πανελλήνιο έχει δει ντροπιαστικά βίντεο και εικόνες από την αποχώρηση των ΜΑΤ από τη Λέσβο και την Χίο!

Αστυνομικοί να σπάνε αυτοκίνητα και να επιτίθενται σε διαδηλωτές χτυπώντας τους βίαια, ενέργειες που σίγουρα δεν έχουν το «πράσινο φως» ούτε της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. αλλά ούτε και του πολιτικού προϊστάμενου ο οποίος είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης!

Το newsbreak.gr επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. του οποίου η απάντηση για τα απαράδεκτα φαινόμενα ήταν αποστομωτική:
«Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί… Συμπεριφέρονται σαν χούλιγκαν, σαν μπράβοι, σαν τάγματα εφόδου! Ντροπή»
Όπως είναι εύκολο να κατανοήσει κανείς, η κατάσταση τα τελευταία 24ωρα ξέφυγε του ελέγχου με αποτέλεσμα -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- στην Κατεχάκη να υπάρχει προβληματισμός και αναβρασμός αναζητώντας τον ένοχο ή τους ενόχους, σε μία προσπάθεια να «σωθεί» (όσο αυτό είναι δυνατόν) το γόητρο τόσο της Αστυνομίας όσο και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Πάντως, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι «θα διερευνηθούν συμπεριφορές και γεγονότα που σχετίζονται με τα συμβάντα του τελευταίου τριημέρου στα νησιά της Χίου και της Λέσβου».
Τα συμπεράσματα δικά σας
https://www.newsbreak.gr/