10 Απρ 2020

Δεν έχουν το Θεό τους: Θα πληρώνουν από την τσέπη τους όσοι καλούν την γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τον κορονοϊό!

Μόνο δωρεάν δεν είναι, όπως φαίνεται η περιβόητη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τον κορονοϊό, που ανακοινώθηκε μετά βάΐων και κλάδων από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα από βιντεο με το Θοδωρή Αθερίδη.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πολλοί συμπολίτες μας μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν στήριξη. Εάν αισθανθείτε πως χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς – σωματικά αλλά και ψυχικά.
464 people are talking about this
Δημοσιεύματα αναφέρουν συγκεκριμένα ότι η κλήση στο 10306 χρεώνεται κανονικά από τους παρόχους, κάτι που έχει ως συνέπεια κάποιος που χρειάζεται στήριξη τις μέρες αυτές που καλούμαστε να “Μένουμε Σπίτι” να καλείται να πληρώσει κιόλας για τη στήριξη αυτή!
Σημειώνεται πάντως ότι στο τηλεοπτικό σποτ με τον Θοδωρή Αθερίδη δεν αναφέρεται πουθενά το αν υπάρχει χρέωση ή όχι για την κλήση σε αυτόν τον αριθμό…
Στη Vodafone, η γραμμή αυτή  10306 ΕΚΠΑ–ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧ.ΥΓΕΙΑΣ χρεώνεται 0,3465 € το λεπτό και η χρέωση γίνεται ανα 60” σύμφωνα με το τιμολόγιο της εταιρείας.
Όπως δε αναφέρει το alfavita.gr, στη Nova η χρέωση είναι 0,3125 €/λεπτό.
Τέλος, στην ιστοσελίδα της Cosmote αναφέρεται ξεκάθαρα στον πίνακα τιμολόγησης η χρέωση της κλήσης στο 10306.
Αναλυτικά ο τιμοκατάλογος, όπου φαίνεται πως υπάρχουν χρεώσεις κλήσεων και σε πολλές άλλες γραμμές… ΕΔΩ

με πληροφορίες από parakritika.gralfavita.gr