7 Απρ 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επανέρχεται στις εργολαβίες του Δημοσίου η «αμαζόνα» του Παπανδρέου!

Από πόρτες και παράθυρα μπάζουν οι ΠΑΣΟΚοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη τους δικούς τους στα καίρια πόστα, ειδικά σε προμήθειες και εργολαβίες «φρου – φρου».

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

Μία από αυτές είναι και η πάλαι ποτέ «Αμαζόνα» του Γιώργου Παπανδρέου,
Αίγλη Μπαλαμάτση, η εταιρεία της οποίας (Interwave) ανέλαβε με απευθείας ανάθεση από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, την κατασκευή και εποπτεία της εκπαιδευτικής ιστοσελίδας  «Μαθαίνουμε Σπίτι», αντί του ποσού των 72.000 ευρώ.
Η συγκεκριμένη, από τα 20 της ακόμα -στα ξέπνοα τότε του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ- είχε τοποθετηθεί στον «Αθήνα 2004», ως υπεύθυνη Προγραμματισμού στη Διεύθυνση Επικοινωνίας και διαμορφώνει τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των επίσημων βιβλίων των Ολυμπιακών Αγώνων!
Κατόπιν, όταν ήλθε η ΝΔ, πήγε στο γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος την είχε υπεύθυνη στα social media έως το 2011, μέχρι που εκδιώχθηκε, δηλαδή… Μάλιστα, την περίοδο της πρωθυπουργίας του, την είχε διορίσει στη Βουλή!
Σήμερα η κυρία αυτή, πέραν της Κεραμέως, ασχολείται και με άλλα project σε φορείς του Δημοσίου, όπως και στον δήμο Αθηναίων!
Σύμφωνα με πληροφορίες του PIPERATA.GR, πέραν των άμεσων διαύλων επικοινωνίας, μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και  Γιώργου Παπανδρέου, υπάρχουν και οι ενδιάμεσοι προξενητές, όπως ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης, από τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ. Και φυσικά, ο πανταχού παρών υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης!

Εν προκειμένω, το ερώτημα δεν είναι πώς θα αντιδράσει το Μέγαρο Μαξίμου στις αποκαλύψεις για την ολική επαναφορά Παπανδρεϊκών στην εξουσία, αλλά: α) ο Σαμαράς, που έβαλε την Κεραμέως στην πολιτική, κάνοντάς την βουλευτή Επικρατείας το 2015 – και β) ο Προκόπης Παυλόπουλος, που τρέφει εκτίμηση στο πρόσωπό της, λόγω του πατέρα της (σ.σ.: παλαιός καθηγητή στη Νομική Θεσσαλονίκης). Έλεος…

https://www.piperata.gr/