25 Μαΐ 2020

Χούντα είναι και θα περάσει.... ΦΙΜΩΝΟΥΝ την σελιδα του ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Επειδή εδώ και λίγες μέρες γινόμαστε αποδέκτες μηνυμάτων που λένε ότι έπαψαν να λαμβάνουν ενημερώσεις των δημοσιευμάτων του Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή και ότι δυσκολεύονται να μπούνε στη σελίδα, σας λέμε ότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τη σελίδα και τους διαχειριστές, αλλά από τη διανομή των ενημερώσεων από τη Facebook.

Προφανώς και το πρόβλημα έχει να κάνει με την προσπάθεια φίμωσης της σελίδας από τους στρατιωτικούς διοικητές που όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως λογοκριτές του διαδικτύου που δεν μπορεί να ελέγξει.
Άλλωστε, απειληθήκαμε πως θα κατέβει η σελίδα, όπως επίσης και δεν είναι τυχαίο, πως διαχειριστής της σελίδας τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τρεις φορές συνεχόμενες, για ένα δημοσίευμα που το είχε κατεβάσει από την πρώτη στιγμή η facebook με την αιτιολογία πως παραβιάζει τους κανόνες της κοινότητας, ένα δημοσίευμα όμως που δεν δημοσιεύθηκε από το διαχειριστή που τιμώρησαν.

Χούντα είναι και θα περάσει.

Αυτό που μας ενδιέφερε περισσότερο και θεωρούμε πως το διασφαλίσαμε, ήταν το να μην κατέβει η σελίδα.
Τώρα με λίγη υπομονή και επιμονή, μπορείτε να μπαίνετε στον Πυρήνα, παρά τα προβλήματα που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι καθεστωτικοί του Χουντομητσοτάκη.
Έχετε μάλιστα τη δυνατότητα, κάνοντας κλικ στο κουτάκι ''Ακολουθείστε'' που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία Εξωφύλλου και επιλέγοντας οι ενημερώσεις του Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή να σας έρχονται ως πρώτες, να ξεπεράσετε έτσι σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα.

Εμείς, σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και φυσικά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
Υποσχόμενοι ότι δεν θα σταματήσουμε να σας μεταφέρουμε την αλήθεια, αδιαφορώντας για τις απειλές τους.

ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ