5 Ιουν 2020

Η Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει την ΠτΔ και δύο δικαστές αποσπασμένους στην Προεδρία

Καταπέλτης είναι η πρόσφατη ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία εν μέσω πλην σαφώς, κατηγορεί την ΠτΔ και δύο δικαστές, οι οποίοι είναι πλέον αποσπασμένοι στην Προεδρία της...
Δημοκρατίας, για συγκάλυψη γεγονότων σχετικά με την δίκη του Αλεξάντερ Βίνικ τον Ιανουάριο.

Γιατί θέλουν να κλείσουν «κακήν κακώς» την υπόθεση του Μr. Bitcoin;

Γράφει η Ελίνα Μπαχαρίδη

Συγκεκριμένα η αρχηγός του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», ως συνήγορος του Mr. Bitcoin, όπως αναφέρει στην δημοσίευση της υπέβαλλε αίτημα αναβολής της υπόθεσης Βίκνικ, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Ρώσου συνήγορου του Αλεξάντερ.
Ωστόσο, το Δικαστήριο έκρινε πως δεν συντρέχει λόγος αναβολής. Την ίδια απόφαση είχε λίγο καιρό αργότερα όταν εξαιτίας του lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η πρόσβαση προς τους εντολείς, τον Βίκνικ καθώς και τους συγγενείς ήταν αποκλεισμένη. 
Να υπενθυμίσουμε πως στην «κακοδικία» του Ιανουαρίου, όπως η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρει, είχε και ζητήσει όλα τα αντίγραφα των εγγράφων καθώς και είχε καταγγείλει και πάλι πώς ο εντολέας της μεταφέρθηκε στην Γαλλία χωρίς να έχει προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς να του δοθεί δικαίωμα επικοινωνίας με τους συνηγόρους του.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κλείνει με ένα δριμύ κατηγορώ, απέναντι στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία όπως αναφέρει, «πρωτοστάτησε» στην δίκη του Ιανουαρίου αλλά και απέναντι στους δύο δικαστές που συμμετείχαν στην σύνθεση και τώρα έχουν θέση δίπλα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
https://www.piperata.gr/node/16376

Δείτε την σχετικά ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου: