20 Ιαν 2021

Επίθεση Παλαιστινιακής Αρχής σε Ιερώνυμο: ''Πάρε πίσω τις δηλώσεις για το ισλάμ!

 

Ανδρέας Μουντζουρούλιας 


Απίστευτες καταστάσεις

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις κατά του Αρχιεπισκόπου. Δεν είναι μόνο οι Τούρκοι που βγάζουν ''γλώσσα'', 

αλλά και η Παλαιστινιακή Αρχή! 

Δηλαδή βρίσκονται στην ίδια ''γραμμή'' όχι μόνοι οι τρομοκράτες της Χαμάς, αλλά και η Παλαιστινιακή Αρχή. Αυτά ας τα βλέπουν κάποιοι στη χώρα μας, οι οποίοι στηρίζουν την Παλαιστίνη!  

Δηλώσεις-σοκ  

Ο Mahmud al-Habbas, σύμβουλος Θρησκευτικών Υποθέσεων Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής, αντέδρασε στις δηλώσεις του Έλληνα Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για το ισλάμ.

Ο Habbas ζήτησε από τις ελληνικές αρχές, την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, το Βατικανό και όλες τις εκκλησίες στην Παλαιστίνη να καταδικάσουν αυτές τις δηλώσεις και είπε ότι ''αυτές οι τοποθετήσεις βλάπτουν τις ανθρωπιστικές σχέσεις μεταξύ Μουσουλμάνων και Χριστιανών.'


Είναι γνωστό ότι πίσω από όλες αυτές τις κινήσεις αποκρύβεται και η Τουρκία, η οποία έχει τα δικά της σχέδια. Η Ελλάδα έχει στηρίξει την Παλαιστίνη και τον ταλαιπωρημένο λαό της εδώ και χρόνια, μόνο που η Άγκυρα με μπόλικο καταριανό χρήμα έχει εξαγοράσει και εκεί τα πάντα.
Μάλιστα, μιλάνε και οι Παλαιστίνιοι για ειρήνη, την στιγμή που πραγματοποιούν επιθέσεις κατά των Ισραηλινών! 

Η Τουρκία μάλιστα έχει μεγάλη επιρροή στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, στην οποία ως γνωστό υπάρχουν όλα τα ιερά ορθόδοξα προσκυνήματα. 

πενταποσταγμα