24 Ιαν 2021

ΘΑΥΜΑ! Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έχει άλλους νόμους και ο ιός ...δεν κολλάει

Γιάννης Σιάτρας 
Σαστισμένη, η Ελλάδα ολόκληρη, κάθεται και παρακολουθεί το θαύμα που συντελείται κάθε Σάββατο, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, όπου, με κάποιο μυστηριώδη τρόπο, ο ιός δεν κολλάει.
Κάποιον που ρώτησα, μου είπε ότι ο ιός δεν.... πλησιάζει, επειδή φοβάται το όνομα της εκπομπής -"Στην υγειά μας"-, άλλος μου είπε ότι το συγκεκριμένο κανάλι έχει πλάτες και μπορεί και γράφει τους νόμους εκεί που το μελάνι δεν πιάνει, ενώ ένας τρίτος, πιο έμπειρος, μου είπε ότι οι νόμοι στη χώρα του Καραγκιόζη, είναι λάστιχο και η εφαρμογή τους εξαρτάται από το "ποιός είσαι" και το "ποιόν ξέρεις".
Αντιλαμβάνομαι βέβαια την ψυχαγωγική σημασία της συγκεκριμένης εκπομπής για μια χώρα που την έχουν κλειδώσει μέσα (λέμε τώρα), όμως, αντιλαμβάνομαι και το δίκαιο παράπονο πολυπληθών επαγγελματικών τάξεων που "πουλούν" ακριβώς την ίδια υπηρεσία που πουλά και ο Σπύρος, αλλά που όμως αργοπεθαίνουν.
Η Κυβέρνηση θα έχανε λιγότερο, αν εφάρμοζε το νόμο προς όλες τις κατευθύνσεις. Ισονομία το λέγαν στο χωριό μου. Όμως, οι επιτελικοί και οι άριστοι, δε πέρασαν ποτέ απ' εκεί. 
http://www.press-gr.com/2021/01/blog-post_816.html