11 Απρ 2021

Ο πρωθυπουργός που αποκαλούσε τους Έλληνες «ψεκασμένους», διαλογίζεται με πέτρινα βατραχάκια

Με τα… βατραχάκια του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισαν να ασχοληθούν στα «Παραπολιτικά». Αποδεικνύοντας ότι τη δημοσιογραφία με την πολιτική μπορεί να ενώνει, εκτός των άλλων, και η αγάπη για το φενγκ σούι, κατάφεραν να πλέξουν το εγκώμιο του πρωθυπουργού, για τον οποίο τόνισαν ότι γνωρίζει κι από αυτό.

Εξήγησαν, πάντως, ότι τα πέτρινα βατραχάκια που υπάρχουν σε διάφορα σημεία του πρωθυπουργικού γραφείου προστατεύουν από κάθε είδους απώλεια και προσελκύουν την επιτυχία, την καλή τύχη και πλήθος άλλων ευεργεσιών.

Πάλι καλά που δεν μας ανέλυσαν τι μαντζούνια πιθανόν να πίνει ο πρωθυπουργός για να διατηρεί την άριστη φυσική του κατάσταση, από τι ύφασμα είναι οι κάλτσες του και πώς οι σόλες των παπουτσιών του εξασφαλίζουν την καλή ροή του αίματός του. Αν και δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα να γίνει κι αυτό.
Πάντως, όταν τα «φίλια μέσα» πασχίζουν κατά αυτόν τον τρόπο να βρουν θέματα για να «στρώσουν» το προφίλ του πρωθυπουργού, τότε ίσως η κατάσταση φτάσει σε σημείο που όχι το φενγκ σούι, αλλά ούτε αγιασμός δεν τη σώζει…