23 Ιουν 2021

Ο Dior, η …Παναγιωταρέα και το offside της Μενδώνη! Το καλλιμάρμαρο και η παραίτηση - «μαϊμού» με αφορμή τον Λιγνάδη!

 

Διαβάζω δεξιά κι αριστερά αναλύσεις και σχόλια γύρω από τις προσκλήσεις που εστάλησαν από τον οίκο Dior σε επώνυμες Αθηναίες προκειμένου να παρευρεθούν στην φαντασμαγορική εκδήλωση του Παναθηναϊκού Σταδίου!

Και γίνεται λόγος πολύς γιατί εκλήθη η μία κυρία και δεν εκλήθη η άλλη ή ακόμη ποιος...

έστειλε τις προσκλήσεις, αν το κάλεσμα ανέλαβε ελληνική εταιρία ή ξένη!!!

Για λόγους αρχής δεν θα μπω στη λογική γιατί εκλήθη αυτή η κυρία και όχι η άλλη!

Το θεωρώ υποτιμητικό και φτηνιάρικο ως προσέγγιση! Κατινίστικο…

Ωστόσο πάλι για λόγους αρχής είμαι υποχρεωμένος να διερωτηθώ: με ποια ιδιότητα εκλήθη στην εκδήλωση του Dior η κυρία Αννα Παναγιωταρέα;

Υποτίθεται, όπως είχε κατηγορηματικά διαβεβαιώσει η αρμόδια υπουργός κ. Λ. Μενδώνη, η κυρία Α. Παναγιωταρέα αφού έσκασε το σκάνδαλο Λιγνάδη απομακρύνθηκε από το υπουργείο!

Όμως η πρόσκληση της σε μια εκδήλωση, εν προκειμένω του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο και με φωτογράφιση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακροπόλεως, που προϋπέθετε εγκρίσεις και σύμφωνη γνώμη του Υπ. Πολιτισμού, έρχεται να καταδείξει ότι η κ. Παναγιωταρέα παραβρέθηκε στο πολυδιαφημισμένο γεγονός του Dior καθ υπόδειξη της κυρίας υπουργού!

Την κάλεσε προφανώς η κυρία Μενδώνη διότι η παρουσία της δεν δικαιολογείται από την ιδιότητα της, μετά την απομάκρυνση της από το Υπ. Πολιτισμού!

Και κατ’ επέκταση το συμπέρασμα που εξάγεται είναι πως ουδέποτε η κυρία Παναγιωταρέα απομακρύνθηκε αλλά παραμένει σύμβουλος της Υπ. Πολιτισμού!

Υπό αυτό το πρίσμα θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίνα Μενδώνη εκθέτει την κυβέρνηση, γεγονός που οφείλει να λάβει σοβαρά υπόψιν η ηγεσία του Μεγάρου Μαξίμου ενόψει του ανασχηματισμού που εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις αρχές Σεπτεμβρίου!

https://radar.gr/