23 Ιουλ 2021

Κιμ Καρντάσιαν: Αυτός είναι ο «προικισμένος» έλληνας ηθοποιός που… της έκλεψε τα μυαλά

 

Η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως έβαλε στο μάτι τον πιο «προικισμένο» Ελληνα ηθοποιό.

Η 40χρονη σταρ, η οποία είναι πλέον single, αποκάλυψε δημόσια ότι η νέα τηλεοπτική εμμονή της είναι η νέα σειρά του Netflix «S3x/Life», η οποία έχει προκαλέσει ντόρο..

κυρίως λόγω των… XXL προσόντων του ελληνικής καταγωγής πρωταγωνιστή της Ανταμ Ντέμος.

Η σειρά, η οποία διηγείται την καθημερινότητα μιας παντρεμένης μητέρας, που αναπολεί τα χρόνια της σεξουαλικής ελευθερίας της, έγινε θέμα συζήτησης όταν σε μια σκηνή εμφανίζεται ολόγυμνος στο ντους ο Ανταμ Ντέμος, ξεσηκώνοντας το γυναικείο κοινό με το… μέγεθος του. 

Εντυπωσιάστηκε η Κιμ Καρντάσιαν

Όπως φαίνεται, η εν λόγω σκηνή δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία σε Instagram story που έκανε αργά το βράδυ της Τρίτης αποκάλυψε ότι είναι μεγάλη φαν της σειράς, προσπαθώντας μάλιστα να πείσει και την αδερφή της Κλόι να αρχίσει να την παρακολουθεί.

Η Κιμ ανέβασε screenshot της ομαδικής συνομιλίας που είχε με την αδερφή της και τη φίλη τους La La Anthony, στην οποία προτρέπει την Κλόι να δει τη σειρά. 

Η προηγούμενη τηλεοπτική εμμονή των αδερφών Καρντάσιαν ήταν το «Bridgerton», με την Κιμ να δηλώνει φαν του Ρετζέ Ζαν Πέιτζ και να εκφράζει δημόσια την απογοήτευσή της μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τη σειρά.

in.gr