4 Αυγ 2021

ΕΛΛΗΝΑ αυτους τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ.....Λοβέρδος: "Περίγελος" με φωτογραφία πυροσβέστη που πήρε από video game

 

Αντί να βάλει μία πραγματική φωτογραφία από έναν Έλληνα πυροσβέστη που δίνουν και την ψυχή τους αυτές τις δύσκολες ώρες επέλεξε μία εντυπωσιακή με φλόγες από πίσω που είναι δημιουργία video game

Για μία ακόμη φορά ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος έχει...

συγκεντρώσει τα φώτα της προσοχής πάνω του, αλλά για τους λάθος λόγους. Βλέπετε, θέλησε να στείλει το μήνυμά του, αλληλεγγύης και επιβράβευσης στους ήρωες πυροσβέστες, αλλά η φωτογραφία που επέλεξε να ποστάρει συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια.

Γιατί, αντί να βάλει μία πραγματική, από έναν Έλληνα πυροσβέστη που δίνουν και την ψυχή τους αυτές τις δύσκολες ώρες και παίζουν τη ζωή τους, επέλεξε μία εντυπωσιακή με φλόγες από πίσω, που είναι δημιουργία από video game. Αν προσέξει μάλιστα κάποιος θα διακρίνει και «αράχνες» με λογότυπο αποκλειστικότητας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί χρήστες του twitter κάνουν τα σχόλιά τους και παραθέτουν και το εξώφυλλο από την πραγματική φωτογραφία.

Την τελευταία φορά που μονοπώλησε την «κουβέντα» ο Γιάννης Λοβέρδος ήταν για την περίφημη τοποθέτησή του για τη συνεπιμέλεια: «Μπορεί σε ένα διαζύγιο να είναι πολύ σκληρό και να έχουν συγκρουστεί οι γονείς. Μπορεί να είσαι ένας κακός σύζυγος, αλλά μπορεί να είσαι καλός γονιός. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του ενός και του άλλου.


Μία τοποθέτηση που είχε γνωρίσει τη γενική κατακραυγή.
Μπορεί εγώ να χώρισα με τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας. Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα την οποία ο άνδρας της την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άνδρα της, όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».