27 Ιαν 2022

Ο Γιάννης (ΑΒACUS) παρέα με 3 φίλους του έκαναν μία δημοσκόπηση στο γκαράζ (επειδή θέλει να γίνει Steve Jobs), η οποία δίνει στο ΚΙΝΑΛ τη 2η θέση

 Πιο συναρπαστικός από τον Γιάννη Λούλη, ο νέος πολιτικός αναλυτής Γιάννης Κωνσταντινίδης- καθότι το εκτόπισμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας είναι βαρύγδουπο και ασήκωτο και έχουμε ανάγκη αντίστοιχων πολιτικών αναλυτών οι οποίοι θα μπερδεύονται γλυκά με τους επιδημιολόγους, τους μετεωρολόγους και τους σεισμολόγους ώσπου όλοι μαζί να παραχωρήσουν σύντομα.. τη θέση τους στους πολεμικούς αναλυτές οι οποίο θα αναλύουν τις εθνικές απώλειες.

By Steve McGarrett 

Για την ώρα καίμε φλάτζες καθώς η εταιρία με το χαρακτηριστικό όνομα ABACUS παρουσίασε νέα δημοσκόπηση την οποία έκανε ο Γιάννης με τρεις κολλητούς του στο γκαράζ του σπιτιού του γιατί θέλει να μοιάσει του Steve Jobs.

Οπως ο Jobs δημιούργησε την Apple, ο Γιάννης τον ABACUS.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Γιάννη και των τριών κολλητών του ο Willy Brandt από τα Lidl διεκδικεί από τον Τσίπρα τη 2η θέση.

Όπως και να το δεις είναι ψυχαγωγικό κάτι που το είχαν ανάγκη οι οξυδερκείς συμπολίτες μας που σέρνουν τώρα τα οχήματα για να τα ξαναβάλουν στην Αττική Οδό από την οποία τα είχαν βγάλει ώστε να πάρουν το διχίλιαρο της αποζημίωσης.

Μεταξύ άλλων η δημοσκοπική εταιρεία δίνει προβάδισμα 14,5 μονάδων στη ΝΔ.

Την δημοσκόπηση την έπαιξε (στη κυριολεξία) ο Alpha.

Πάμε τώρα στο sex χωρίς συναίνεση. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μείωσε τις προβλέψεις του για τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και την παγκόσμια οικονομία και είπε ότι η αβεβαιότητα θέτει περαιτέρω κινδύνους.

«Προβλέπουμε την παγκόσμια ανάπτυξη φέτος στο 4,4%, 0,5 ποσοστιαία μονάδα χαμηλότερη από ό,τι προβλεπόταν προηγουμένως, κυρίως λόγω των υποβαθμίσεων για τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα», έγραψε η Gita Gopinath, η Νο. 2 αξιωματούχος του ΔΝΤ.

Το ΔΝΤ είπε ότι η ταχεία εξάπλωση της παραλλαγής Omicron οδήγησε σε νέους περιορισμούς κινητικότητας, σε πολλές χώρες, και σε αυξημένες ελλείψεις εργατικού δυναμικού, ενώ οι διαταραχές του εφοδιασμού συνεχίζουν να τροφοδοτούν τον πληθωρισμό.

Η Omicron αναμενόταν να επιβαρύνει την οικονομική δραστηριότητα το πρώτο τρίμηνο, αλλά να χαλαρώσει στη συνέχεια, δεδομένου ότι συνδέθηκε με λιγότερο σοβαρές ασθένειες, σημείωσε το ΔΝΤ. Για τη περιοχή του ευρώ οι προβλέψεις είναι ακόμη πιο δραματικές.

Η κλιμάκωση της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας θα μπορούσε να ενισχύσει τις τιμές της ενέργειας, διατηρώντας τον πληθωρισμό σε υψηλά επίπεδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το ΔΝΤ αναθεωρεί καθοδική ανάπτυξη της ευρωζώνης το 2022 (3,9% έναντι 4,3% τον Οκτώβριο WEO).
 
Εμφάνιση πρωτοτύπου
 
Βαθμολογήστε αυτή τη μετάφραση

Η παγκόσμια ανάπτυξη αναμένεται να επιβραδυνθεί στο 3,8% το 2023, αύξηση 0,2 ποσοστιαίας μονάδας από την προηγούμενη πρόβλεψη του Οκτωβρίου, με το ΔΝΤ να προσθέτει ότι αυτή προκύπτει σε μεγάλο μετά την εξάλειψη των τρεχουσών καθυστερήσεων στην ανάπτυξη το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Συνολικά, η πανδημία προβλέπεται τώρα να οδηγήσει σε σωρευτικές οικονομικές απώλειες 13,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2024, σε σύγκριση με την προηγούμενη πρόβλεψη των 12,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σημείωσε η Gopinath, που προηγουμένως υπηρετούσε ως επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ.

https://kourdistoportocali.com/