22 Ιαν 2022

Πανελλήνια οργή: Ο Μητσοτάκης «follower» του «απολογητή των βιαστών» στο Instagram!


Αδιανόητη επιλογή του πρωθυπουργού, προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά...

Αρχηγοί κρατών, μερικοί βουλευτές της αρεσκείας του όπως είναι λογικό, έχει επιλέξει να   «Ακολουθεί» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα ΜΚΔ. Μία εξαιρετικά περίεργη επιλογή του πρωθυπουργού όμως, προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ επέλεξε να ακολουθήσει λίγους και σημαντικούς ανθρώπους, όπως ήταν επόμενο. Το εξωφρενικό όμως είναι ότι μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους μας συμπεριλαμβάνεται ο γνωστός ινφλουέντσα σερ Αλέξανδρος Κοψιάλης ο οποίος αποδοκιμάζεται πλέον από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας ως απλογητής βιαστών!

1B979BED 4B45 4907 AA46 5DC452144840
Ο πρωθυπουργός ακολουθεί τον άθλιο ινφλουένσερ

Ο μισογύνης influencer και το εμετικό video

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σαφέστατα θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικός στις προσωπικές του σχέσεις. Αλλά ακόμα πιο προσεκτικός στις δημόσιες επιλογές του. Μπορεί το σκάνδαλο με τον στενό του σύμβουλο Νίκο Γεωργιάδη να μην τον επηρέασε στην εκλογική διαδικασία, παρά το πρωτοφανές, στελέχη της Ν.Δ. να στέλνονται στο δικαστήριο όπου ο πρώην βουλευτής δικαζόταν για ασέλγεια σε ανήλικο αγόρι, αυτό όμως εντέλει δεν επηρέασε την εκλογική πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

CC0637EC 26FC 4DBC AB16 F0ED0CAD73EB
Το οργισμένο πρωτοσέλιδο της ζούγκλας για το θέμα

Πως είναι δυνατόν ο Έλληνας πρωθυπουργός μέσα στα ελάχιστα πρόσωπα που έχει αποφασίσει να ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να συμπεριλαμβάνει έναν άνθρωπο ο οποίος όπως φαίνεται από δημοσιεύματα, εκπροσωπεί τον πάτο της κοινωνικής ηθικής, της πρωτοφανούς απαξίωσης αρχών και αξιών, η οποία μάλιστα οδηγεί σε φρικιαστικά εγκλήματα. Όπως ο βιασμός της εικοσιτετράχρονης Γεωργίας, και άλλες υποθέσεις που συγκλονίζουν το πανελλήνιο.

Ο Κοψιάλης Αλέξανδρος όπως αποκαλυπτει το zougla.gr είναι ένας influencer 29 ετών. Τα στοιχεία του Διαδικτύου δείχνουν ότι διαθέτει 1,2 εκατομμύρια ακολούθους τους οποίους λογικά επηρεάζει.

Ο Κοψιάλης είναι φίλος με τον Δημήτρη Φιντιρίκο ο οποίος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και λίγο πριν αλλά και λίγο μετά ήταν στα Εμιράτα με την μητέρα του και την κοπέλα του.

Ο Κοψιάλης λοιπόν, ο influencer, μόλις αποκαλύφθηκε η υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη έσπευσε να υπερασπιστεί τον φίλο του. Ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Προφανώς ο influencer υποτίμησε την νοημοσύνη των ακολούθων του. Τα social media πήραν φωτιά. Οι πολίτες άρχισαν να διερωτώνται γιατί ο Κοψιάλης αισθάνθηκε την ανάγκη να στηρίξει τον φίλο του ο οποίος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και ήταν στα Εμιράτα.

Τότε κάποιοι θυμήθηκαν και ένα άλλο video του influencer. Αυτό ήταν. Το παρακολουθήσαμε αυτό το video. Σπάνια άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει ένα τόσο εμετικό προϊόν. Ο Κοψιάλης αναπαράγει την γνωστή παλιά φαλλοκρατική, γελοία και πηγή όλων των ανομημάτων κατά των γυναικών θεωρία της «γυναίκας ανάφτρας». Η δικαιολογία για τα πάντα. Για τους βιασμούς, ακόμη και για την δολοφονία γυναικών.

Το ερώτημα λοιπόν είναι σοβαρό και ζητά απάντηση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό: Τι δουλειά έχει ανάμεσα στους αρχηγούς κρατών και τους βουλευτές του, να ακολουθεί αυτή την άθλια προσωπικότητα;

Ελπίζουμε η πλήρη κατάπτωση των αξιών, ο απόλυτος εξευτελισμός της ανθρώπινης ζωής με εκατόμβες νεκρών να εξαφανίζονται από τα δελτία ειδήσεων, τα ειδεχθή εγκλήματα κατά γυναικών και παιδιών και όλο αυτό το σπιράλ κοινωνικής σήψης που ήρθε μαζί με την διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να μην εξηγείται από προσωπικές επιλογές του πρωθυπουργού. Να είναι απλά μία »ατυχής συγκυρία» που συνέβη επί των ημερών του.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο πρωθυπουργός θα καταλάβει μία αντίστοιχη θέση στον πάτο της ελληνικής ιστορίας.

newsbreak.gr