1 Ιουλ 2022

Τελεσίδικο! Ο Πουλής και η «παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ» στο σκαμνί για τις παράνομες προσλήψεις – Δικαίωση Πολάκη: «Άδωνι θυμάσαι που έλεγες ότι θα με βάλεις φυλακή; Πες αλεύρι… Ο Πουλής σε γυρεύει»

 Είναι οριστική πλέον η παραπομπή σε δίκες με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τις δεκάδες παράνομες προσλήψεις ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, του πολιτευτή της ΝΔ και φίλου του Άδωνη Γεωργιάδη και.. της υπόλοιπης αποκαλούμενης και ως «παρέα» του ΚΕΕΛΠΝΟ, απορρίφθηκαν οι εφέσεις τους, με βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών.

Με την τελεσίδικη απόφαση, ήρθε και η δικαίωση για τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλο Πολάκη: Τον περασμένο Γενάρη και πλέον η «παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ» θα κάτσει στο εδώλιο προκειμένου να δικαστεί, σύμφωνα με όσα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παύλος Πολάκης. Αυτός ήταν που είχε οδηγήσει τις υποθέσεις στη Δικαιοσύνη, δεχόμενος τότε σφοδρές επικρίσεις δήθεν περί σκευωρίας.

Πιο αναλυτικά με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών παραπέμπονται σε δίκες ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρος Παπαδημητρίου, ο Σταμάτης Πουλής, η σύζυγός του και συνεργάτης του Άδωνη Γεωργιάδη, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου αλλά και η πρώην οικονομική διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ και διορισμένη πλέον στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, την οποία εποπτεύει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αικατερίνη Πολύζου.

Πρόκειται για δύο διαφορετικές υποθέσεις, που αφορούν σε δεκάδες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Η μία από τις δύο υποθέσεις, αφορά στις 22 παράνομες προσλήψεις ημετέρων οι οποίες μάλιστα έγιναν αποκλειστικά επί θητείας Αδ. Γεωργιάδη, για τον οποίο οι όποιες ποινικές ευθύνες έχουν προφανώς… παραγραφεί.

Η δεύτερη υπόθεση για την οποία παραπέμπονται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να δικαστούν για κακουργήματα αφορούν σε 74 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2011-14.

Οι 22 παράνομες προσλήψεις
Για την υπόθεση με τις 22 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, παραπέμπονται στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, οι Θεόδωρος Παπαδημητρίου, Σταμάτης Πουλής, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου και, Αικατερίνη Πολύζου, προκειμένου να δικαστούν κατά περίπτωση για τις κακουργηματικές πράξεις της απιστίας κατ εξακολούθηση με περιουσιακή πράξη άνω των 120.000 ευρώ και της συνέργειας στην ως άνω πράξη. Οι προσλήψεις έγιναν την περίοδο 2013 – 2014, και φέρεται να ζημιώθηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ κατά 251.629 ευρώ. Στην προκειμένη περίπτωση οι παράνομες προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά επί υπουργίας του Αδ. Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας. Οι συγκεκριμένοι εξωτερικοί συνεργάτες «εντάχθηκαν μη νόμιμα στη μισθοδοσία του ΚΕΕΛΠΝΟ τουλάχιστον από την 31-10-2013, σταδιακά ανάλογα με τον χρόνο πρόσληψης ενός εκάστου εξ αυτών και μέχρι και τον Μάιο του έτους 2014».

Οι 74 παράνομες προσλήψεις
Για τις 74 παράνομες προσλήψεις παραπέμπονται σε δίκη οι Θεόδωρος Παπαδημητρίου, Σταμάτης Πουλής, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου και, Αικατερίνη Πολύζου. Τα αδικήματα που τους αφορούν κατά περίπτωση είναι για τις κακουργηματικές πράξεις της απιστίας κατ εξακολούθηση με περιουσιακή πράξη άνω των 120.000 ευρώ και της συνέργειας στην ως άνω πράξη. Οι 74 παράνομες προσλήψεις είχαν γίνει περίοδο 2011-14 από τις οποίες ζημιώθηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ κατά 1,4 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για «προσλήψεις – συνεργασίες» διάφορων ειδικοτήτων, είτε διοικητικών υπαλλήλων είτε γιατρών.

Η παραπομπή σε δίκες της «παρέας του ΚΕΕΛΠΝΟ» εκθέτουν τον Αδ. Γεωργιάδη και δικαιώνουν το Documento για τις αποκαλύψεις του αλλά και για τη… λάσπη που δέχτηκε από τον σημερινό υπουργό Ανάπτυξης ότι δήθεν η υπόθεση ήταν μια «κακοστημένη σκευωρία». Μάλιστα, το μεγάλο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ είχε αποκαλυφθεί από το Documento από το πρώτο κιόλας φύλλο της εφημερίδας, τον Νοέμβριο του 2016. Είχε δημοσιευτεί ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο «κελαηδούσε» ο μέχρι τότε «ισόβιος» διευθυντής του οργανισμού Θεόδ. Παπαδημητρίου για τις παράνομες προσλήψεις που του παράγγελναν υπουργοί, βουλευτές, ακόμη και οι φρουροί τους.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, με την οποία τα «χώνει» στον Άδωνη Γεωργιάδη και του «υπνεθυμίζει» ότι τότε ήθελε να βάλει στη φυλακή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή είχε αποκαλύψει τις παράνομες προσλήψεις:

#ΤURKADONI όλα εδώ πληρώνονται!!

-Θυμάσαι που έλεγες ότι θα με βάλεις φυλακή, όταν αποκάλυπτα τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ προσλήψεις σου στο ΚΕΕΛΠΝΟ;; (φωτό 1)
-Θυμάσαι που ούρλιαζες σαν μανιακός όταν παρουσίαζα το ρουσφετόχαρτο με τις προσλήψεις και έλεγες πως προσβάλλω την οικογένεια σου;
-Θυμάσαι που έλεγες πως οι προσλήψεις ήταν από τη χορηγία της ESTEE LAWDER για τη δομή των οροθετικών ενώ ήταν έξτρα μετακλητοί σου που πληρώνονταν από τη χρηματοδότηση του ΚΕΕΛΠΝΟ και ήταν στο γραφείο σου στο Υπουργείο;;;
ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ;;;;
Πες αλεύρι! Ο φίλος σου ο Πουλής σε γυρεύει!! Αυτός στον οποίο είχες υποσχεθεί ότι θα τον γλίτωνες και ότι θα τον έβγαζες και βουλευτή…
Με σημερινό ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ βούλευμα, τόσο ο ίδιος ο Πουλής όσο και η Θεοφιλάτου (που εχεις και σήμερα στο γραφειο σου στο υπουργείο)
ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ και θα κάτσουν ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ για τις παράνομες προσλήψεις ΣΟΥ!!
Το έχω ξαναπεί: στο τέλος το φως κερδίζει!!!
ΥΓ: Δεν έχω αυταπάτες ότι ο Μητσοτάκης θα διώξει τον Γεωργιάδη. Είναι το ίδιο διαπλεκόμενοι και διεφθαρμένοι. Αδιευκρινίστα ποσά ο ένας, ψευδή πόθεν έσχες ο άλλος.
Φανάρι στους μαυραγορίτες ο ένας, ντιλαρίσματα για τους κολλητούς ο άλλος!
ΤurkAegean ο ένας, κουβέντα για τα F16 που θα πάρει ο Ερντογαν ο άλλος!


Πηγή: documentonews.gr / Βαγγέλης Τριάντης . ΦΩΤΟ: (facebook.com/Άδωνις Γεωργιάδης)