10 Αυγ 2022

Ο Ντογιάκος καλεί Κουκάκη – Τέλλογλου για τη διαρροή και όχι για την ουσία των παρακολουθήσεων

 


Σε ενημέρωση που προχώρησαν μέσω του Twitter, οι δημοσιογράφοι Θανάσης Κουκάκης και Τάσος Τέλλογλου, αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης του σκανδάλου των παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων αναφέρουν ότι κλήθηκαν να καταθέσουν στον.. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι στα πλαίσια της έρευνας για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, από τον εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την ποινική προκαταρκτική εξέταση, θα διερευνηθεί όχι η ουσία των καταγγελιών για παρακολούθηση αλλά … το πώς διέρρευσαν τα στοιχεία, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Εξετάζεται με δύο λόγια ο τρόπος με τον οποίον διέρρευσαν τα στοιχεία με αποτέλεσμα να γνωστοποιηθεί στους παρακολουθούμενους πως παρακολουθούνται και όχι όπως θα περίμενε κανείς ποιος, με ποιόν τρόπο και για ποιόν λόγο παρακολουθούσε τα τηλέφωνα. Φαίνεται λοιπόν να μπαίνουν στο στόχαστρο οι παρακολουθούμενοι και όχι αυτοί που τους παρακολουθούσαν.

https://www.documentonews.gr/