11 Αυγ 2022

Τα BMP-1 φεύγουν τα Marder…δε φαίνονται στον ορίζοντα και οι πωλητές …εθνικού φρονήματος με Μ 113

 


Τα BMP-1 αποσύρονται από νησιά και τα γερμανικά Marder δε φαίνονται στον ορίζοντα! Την ίδια ώρα κάποια «λιβανιστήρια» έχουν αναλάβει να πείσουν τον κόσμο ότι δεν υπάρχει …κανένα πρόβλημα, γιατί το ΓΕΕΘΑ φρόντισε να στείλει…Μ 113! Επιπλήττουν μάλιστα όσους …τολμούμε να επισημάνουμε ότι αυτά είναι επικίνδυνες αστειότητες, λέγοντας ότι …επηρεάζεται το «εθνικό φρόνημα»!

Πολλά λάθη μπορεί να κάνουμε, αλλά να κοροϊδεύουμε τον κόσμο δεν το έχουμε κάνει ποτέ και δεν θα το πράξουμε τώρα. Όσοι το κάνουν με τόση ευκολία ειδικά αυτή την περίοδο, είναι άκρως επικίνδυνοι και γι ΄  αυτό θα πρέπει το «δούλεμα» από δω και πέρα να αντιμετωπίζεται αναλόγως.

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρχαν σαφέστατες διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση ότι από τα νησιά δεν θα μετακινηθεί ούτε τουφέκι αν δεν αντικατασταθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν μετακινηθεί BMP-1 και δεν χρειάζεται να μπουν στον κόπο από το ΓΕΕΘΑ να…διαψεύσουν! Τη μεταφορά τους την βλέπουν με τα μάτια τους οι κάτοικοι των νησιών που είναι και αγανακτισμένοι με την κατάσταση.

 

 Militaire.gr