2 Δεκ 2022

Προς… παραλίγο Μωυσή: Ο… μπαμπούλας του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά δε μας τρομάζει

F:Aφιερωμενο στον Α.ΣΑΜΑΡΑ 

Του Αδέξιου Δεξιού

Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο… σύντροφοι κοψοχέρηδες.

Μετά από σχεδόν τέσσερα καταστροφικά χρόνια, ο… παραλίγο Μωυσής έχει το θράσος να μας εκβιάζει πάλι με το ενδεχόμενο επιστροφής του μπαμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ,

απαιτώντας να του δώσουμε συγχωροχάρτι για τα ανομήματά του και να τον ξαναψηφίσουμε για να μην πέσει εκ νέου η χώρα στα χέρια των… κατσαπλιάδων.

Τον άκουσε η ντροπή και κρύφτηκε από την αισχύνη.

Καθώς διαπίστωσε ότι τα αίσχη που διέπραξαν και διαπράττουν οι… άριστοι, ούτε καν θα περνούσαν από το μυαλό των… κομμουνιστών.

Ο Τσίπρας θα μας άρπαζε τα σπίτια μας έλεγαν οι… νεοφιλελεύθεροι φωστήρες, κι όπως θα είδατε προχθές και δη σε ζωντανή μετάδοση, πέταξαν έξω από το σπίτι της αφότου μπούκαραν σαν τραμπούκοι σπάζοντας την πόρτα της, χαμηλοσυνταξιούχο δημοσιογράφο για αμελητέο ποσό που χρώσταγε -αλλά δεν είχε τη δυνατότητα να εξοφλήσει- στους διαβόητους… Πάτσηδες.

Για να προλάβουμε τη λάσπη των σφουγγοκωλάριων του καθεστώτος, εξυπακούεται ότι δεν επιχειρούμε να υπερασπιστούμε τον Τσίπρα και την παρέα του.

Απλώς επισημαίνουμε το αυτονόητο.

Ότι οι… άριστοι είναι χειρότεροι.

Δυστυχώς σε όλους τους τομείς.

Και χρησιμοποιούν την απειλή επανόδου του Τσίπρα για να συνεχίσουν το… θεάρεστο έργο τους.

Εννοείται ότι κι ο Τσίπρας, κατόπιν της… κωλοτούμπας, έγινε πιόνι των δήθεν εταίρων και συμμάχων, καθώς και των ολιγαρχών που λυμαίνονται τον έρμο τούτο τόπο.

Όχι όμως όπως ο Μητσοτάκης.

Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από τη δυσωδία που αναδίδει ο οχετός του Mitsotakisgate.

Το στήσιμο δηλαδή ενός παρακρατικού μηχανισμού παρακολουθήσεων με στόχο τη συλλογή πληροφοριών, ώστε οι… άριστοι να είναι ένα βήμα μπροστά από τους πολιτικούς τους αντιπάλους και τους μη αρεστούς ολιγάρχες για να έχουν και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο.  

Ένα σκάνδαλο που αποτελεί την ταφόπλακα μιας διεφθαρμένης, ανίκανης και μειοδοτικής κυβέρνησης.  

Μιας κυβέρνησης που εκμεταλλεύτηκε και εκμεταλλεύεται -εξαπατώντας τον λαό που την εμπιστεύτηκε όσο καμία άλλη στη μεταπολιτευτική περίοδο- δυο απανωτές μείζονες κρίσεις σαν εγκληματική οργάνωση, για να γίνουν οι πλούσιοι του μητσοτακισμού πλουσιότεροι και οι φτωχοί που ήλπιζαν για ένα καλύτερο μέλλον φτωχότεροι.

Ξεπουλώντας και ευτελίζοντας τα πάντα στο πέρασμά της.

Δε χρειάζεται να προβούμε σε λεπτομέρειες.

Διότι όλοι βιώσαμε και βιώνουμε το ανοσιούργημα του μητσοτακισμού στο πετσί μας.

Από την οικονομία που συνθλίφτηκε εντελώς με τα 50 δισ. που της φόρτωσε ο Κυριάκος στην ήδη τσακισμένη πλάτη της για να πίνουν και να τρώνε οι κλακαδόροι της Αγίας Οικογένειας στην υγειά των κορόιδων και τον εν εξελίξει εθνικό ακρωτηριασμό διανθισμένο με επίφαση πατριωτισμού (βλέπε πάρτι εξοπλισμών) γνωστό κι ως… Πρέσπες του Αιγαίου για να μη χάσει τη στήριξη «εταίρων» και «συμμάχων», μέχρι το περιβόητο μπόλιασμα με… πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο για να αποδυναμωθεί ο ελληνισμός και να είναι πιο εύκολη η διαχείριση του φέουδου που ορέγεται, την ισοπέδωση της ελευθεροτυπίας μέσω των… πετσωμένων λιστών, την πλήρη ανομία αλά Κολομβία και Μεξικό σε συνδυασμό με την εκτόξευση ειδεχθών εγκλημάτων διότι εικόνα σου είμαι… μητσοτακική κοινωνία και σου μοιάζω και το κάψιμο της μισής Ελλάδας στο όνομα της κλιματικής αλλαγής και του πακτωλού χρημάτων που μοιράζει απλόχερα στους εμπνευστές της.                      

Επομένως, κύριε Μητσοτάκη, για ευνόητους λόγους, σας πληροφορούμε ότι ο… μπαμπούλας του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά δε μας τρομάζει.

Άλλωστε, εάν δεν ξαναβγεί τώρα ο Τσίπρας, θα βγει την επόμενη.

Συνεπώς, εκ των πραγμάτων, η δύσμοιρη πατρίδα δε δύναται να τον αποφύγει.

Άρα, η αγάπη για την Ελλάδα επιτάσσει να φύγετε μια ώρα αρχύτερα για να μην προξενήσετε κι άλλο κακό στη χώρα.

Ώστε η Νέα Δημοκρατία που τόσο λαβώσατε να ξαναγινεί πάλι ισχυρή για να απαλλάξει πλήρως την Ελλάδα από την τσιπρική απειλή επαναφέροντάς τη σε πραγματική κι όχι επίπλαστη σταθερή πορεία.   

Οι… κοψοχέρηδες νεοδημοκράτες το υπόσχονται…

Σε περίπτωση που αμφιβάλετε, οι κάλπες (αν τις προλάβετε) θα σας λυτρώσουν από τις αυταπάτες σας.

ΥΓ. Ακούγεται εντόνως ότι οι… πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ έβαλαν νερό στο κρασί τους διότι προτιμούν λέει να χαντακώσει ολότελα τη χώρα ο Μητσοτάκης παρά ο Τσίπρας για να μη χαρακτηριστούν ξανά προδότρες της παράταξης. Πρόκειται για την… επιτομή της πολιτικής αυτοκτονίας. «Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του» λένε απαυδισμένοι κάποιοι παλιοί που φάγαν τα νιάτα τους βαυκαλιζόμενοι ότι θα ξανακάνουν την Ελλάδα δυνατή.

Ας πρόσεχαν, προσθέτουμε εμείς.