4 Δεκ 2022

Αυτός ο τύπος αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική αισχύνη στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτός ο τύπος αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική αισχύνη στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας και στην πολιτική ζωή ενός τόπου από τον οποία πέρασαν πάσης φύσεως φυράματα στη διάρκεια της μεταπολίτευσης.

Βy The Wrong Man

Η προθυμία όμως του Αθανασίου Πλεύρη να φέρει σε πέρας την θανάσιμη αποστολή μείωσης του πληθυσμού η οποία σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που δημοσιοποιεί τα τελευταία 24ωρα το Τwitter του Εlon Musk, εκπορεύεται από τον δυστοπικό τύραννο του Davos και τη παρέα του δεν έχει προηγούμενο.

Ακόμη και ο Βασίλης Κικίλιας όταν διαπίστωσε τι είδους κολασμένο ρόλο είχε αναλάβει να φέρει σε πέρας έντρομος ζήτησε να αποσύρουν από μπροστά του το πικρό δηλητήριο το οποίο τους πλάσσαρε ο δυστοπικός Σωτήρης Τσιόδρας σε συσκευασία θείας μετάληψης ενώ δεν επρόκειτο παρά για ένα εργαλείο θανάτου.

Από τη πρώτη στιγμή της πανδημίας εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι αναζητούσαμε με πάθος, στρατιωτική αφοσίωση και πειθαρχία την προέλευση του ιού COVID.

Φαντασθείτε λοιπόν την έκπληξή μας όταν ένα από τα πρώτα εμπόδια που συναντήσαμε άκουγε στο όνομα Σωτήρης Τσιόδρας!

Ναι ο σεβάσμιος οφικιάλιος Σωτήρης Τσιόδρας, ως επικεφαλής μίας επιστημονικής Κιβωτού που περιελάμβανε τους Μαγιορκίνη, Παρασκευή, Κωστάκη, Παναγιωτακόπουλο εμφανίστηκε παρέα με τον προαναφερθέντα επιστημονικό θίασο να εκπονούν στην Αθήνα ευρισκόμενοι μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός ήτο φυσικής προέλευσης!

Πότε όλο αυτό; Μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και πριν καλά καλά ο εξωνημένος ΠΟΥ, μια ιδιωτική εταιρία που βρίσκεται στο έλεος των χορηγών της όπως ο παγκόσμιος εμβολιαστής, φιλάνθρωπος και 37 φορές εντελώς τυχαία θαμώνας της βίλας του Epstein Βill Gates και του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, ανακηρύξει την νόσο πανδημία. Είδατε πρεμούρα που είχαν ο Τσιόδρας και η παρέα του;

Αυτή λοιπόν η μελέτη Τσιόδρα, αντίστοιχης επιστημονικής βαρύτητας με τους στίχους του Νίκου Καρβέλα για τα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια, βρέθηκε κάτω από συνθήκες που μόνο ένα καλοχτενισμένο Predator θα μπορούσε να γνωρίζει στα χέρια του υπ΄αριθμόν Ένα εργολάβου των gain of function ιών Peter Daszak o οποίος με μία πληρωμένη επιστολή στο επιστημονικό Τhe Lancet επεχείρησε να εξοβελίσει κάθε αναφορά στην καταφανώς εργαστηριακή προέλευση του ιού ο οποίος έφερε πάνω του την κραυγαλέα απόδειξη του εργαστηριακού ιού που ονομάζεται θέση φουρίνης.

Η μελέτη Τσιόδρα ήταν μία από τις 8 μελέτες που χρησιμοποίησε ο Daszak ως παραπομπές για να ενισχύσει την φυσική προέλευση του ιού και να καταδικάσει δήθεν επιστημονικά κάθε αναφορά στην εργαστηριακή του φύση.

Μόλις λοιπόν διαπιστώσαμε τι συνέβη- πολύ νωρίς είναι αλήθεια- συνειδητοποιήσαμε ότι βιώνουμε ένα Εγκλημα κατά της Ανθρωπότητας.

Ενα έγκλημα με κοινά χαρακτηριστικά με τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Χίτλερ και τους Ναζί.


Αυτός ήταν ο λόγος που αρχίσαμε με προσήλωση να παρακολουθούμε τα Εβραικά ΜΜΕ και τους Εβραίους επιστήμονες ανά το κόσμο. Χρειάστηκε μάλιστα να ταξιδέψουμε στο Ισραήλ όπου μείναμε 84 μέρες σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε γιατί οι Ισραηλινοί πολίτες έσπευσαν να εμβολιαστούν πρώτοι και σε τόσο μεγάλο ποσοστό.

Η απάντηση σ΄αυτό ήταν ότι οι Ισραηλινοί έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στο κράτος και όταν ο Νετανιάχου τους κάλεσε να εμβολιαστούν με τα εμβόλια της Pfizer έσπευσαν αρχικά με προθυμία οι άνθρωποι. Αποτέλεσμα σήμερα μετά τα σχεδόν 7 εκατ. που έκαναν την πρώτη δόση μόλις 893.000 έχουν λάβει 4ο τρύπημα.

Αποτέλεσμα να λειτουργούν-όπως έχουμε ξαναγράψει-Γραφεία συνοικεσίων που αναζητούν ανεμβολίαστους Εβραίους για να παντρευτούν ανεμβολίαστες Εβραίες, πολλοί άνθρωποι να επιλέγουν ακόμη και ανεμβολίαστους ταξιτζήδες για να πάνε στη δουλειά τους επειδή αρκετοί εμβολιασμένοι οδηγοί ταξί και λεωφορείων έσβησαν στο τιμόνι προκαλώντας θανάσιμα ατυχήματα πέρα από το δικό τους ταξίδι στην αιωνιότητα.

Αποτέλεσμα συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί έξω από το θέατρο της Ιερουσαλήμ να αποδοκιμάζουν με συνθήματα “δολοφόνε, εγκληματία” τον Mπουρλά της Pfizer στη διάρκεια τελετής βράβευσής του.

Αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο η συγκάλυψη των θανάσιμων παρενεργειών των εμβολίων της Pfizer και ο ρόλος του εκεί υπ΄Υγείας ως εξής>

Αποτέλεσμα κορυφαίοι επιστήμονες ανά τον κόσμο-ανάμεσά τους επιφανείς Εβραίοι– να προβλέπουν συντριβή της Pfizer  αντίστοιχη με εκείνη της Lehman Brothers.

Αυτός είναι ίσως ο τίτλος της χρονιάς και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε έναν από τους πλέον επιφανείς καρδιολόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Δρ. Aseem Malhotra, ο οποίoς αρχικά υπήρξε από τους υποστηρικτές των mRNA εμβολίων (ο ίδιος μάλιστα έκανε δύο τρυπήματα Pfizer) για να φθάσει σήμερα, 23 Νοεμβρίου 2022, να σχολιάσει στο twitter ότι η πτώση της Pfizer θα είναι πιο γρήγορη από εκείνη της Lehman Brothers.

 Μόνο που δεν θα συντριβεί μόνο η Pfizer αλλά την ίδια στιγμή με συντριβή κινδυνεύουν και εταιρίες -παγκόσμιοι κολοσσοί ανάμεσά τους μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ που με την τρομοπροπαγάνδα τους συγκάλυψαν τόσο την εργαστηριακή προέλευση ενός ιού ο οποίος εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας αλλά και τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 το αποτέλεσμα των οποίων είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Κορυφαίοι γιατροί έχουν υποστηρίξει εκκλήσεις για αναστολή όλων των εμβολίων mRNA του COVID-19 έως ότου διερευνηθούν διεξοδικά οι σοβαρές παρενέργειες και τα ακατέργαστα δεδομένα των δοκιμών από τη δοκιμή εμβολίου Covid-19 της Pfizer δημοσιεύονται για ανεξάρτητη ανάλυση για να βοηθήσουν στον προσδιορισμό των πραγματικών οφελών και πιθανών βλαβών για διαφορετικές ηλικίες ομάδες.

Γράφοντας στο περιοδικό Journal of Insulin Resistance (JIR), ένας από τους πιο επιφανείς Σύμβουλους Καρδιολόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Δρ. Aseem Malhotra, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που πήρε δύο δόσεις του εμβολίου και το προώθησε στο Good Morning Britain, λέει ότι από την κυκλοφορία του εμβολίου, τα στοιχεία της αποτελεσματικότητάς του και τα πραγματικά ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν αλλάξει.

Δρ. Aseem Malhotra

Σε ένα άρθρο ανασκόπησης δύο μερών με τίτλο «Θεραπεύοντας την πανδημία της παραπληροφόρησης σχετικά με τα εμβόλια mRNA COVID-19 μέσω πραγματικής ιατρικής βασισμένης σε στοιχεία», γράφει ότι τα πραγματικά δεδομένα αποκαλύπτουν ότι διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο να υποστείτε μια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια από το εμβόλιο από να νοσηλευτείτε με Covid-19!

 

Σύμφωνα με σημερινό (23 Νοεμβρίου 2022) άρθρο-βόμβα της Washington Post τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούν πλέον την πλειοψηφία των θανάτων από τον Covid. Την ανάλυση υπογράφει η McKenzie Beard και ξεκινάει ως εξής>


Για πρώτη φορά, η πλειοψηφία των Αμερικανών που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό έλαβαν τουλάχιστον την κύρια σειρά του εμβολίου.

Το 58% των θανάτων από κορωνοϊό τον Αύγουστο ήταν άνθρωποι που εμβολιάστηκαν ή είχαν ενισχυθεί, σύμφωνα με ανάλυση που διεξήχθη για το The Health 202 από τη Cynthia Cox, αντιπρόεδρο του Kaiser Family Foundation.

Είναι μια συνέχεια μιας ανησυχητικής τάσης που εμφανίστηκε τον περασμένο χρόνο. Καθώς τα ποσοστά εμβολιασμού αυξήθηκαν και εμφανίστηκαν νέες παραλλαγές, το ποσοστό των θανάτων των ατόμων που εμβολιάστηκαν αυξάνεται σταθερά. Τον Σεπτέμβριο του 2021, τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούσαν μόλις το 23% των θανάτων από κορωνοϊό. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ήταν έως και 42%, σύμφωνα με τους συναδέλφους μας Fenit Nirappil και Dan Keating.


«Δεν μπορούμε πλέον να πούμε ότι πρόκειται για πανδημία μη εμβολιασμένων», είπε η Cox στο The Health 202.

ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΜΙΤ RETSEF LEVI>Το Υπουργείο Υγείας στο Ισραήλ αποκρύπτει ενεργά κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων από το ισραηλινό κοινό

Λίγες μέρες πριν ο κορυφαίος Εβραίος Καθηγητής του MIT Retsef Levi-photo, ειδικός στη διαχείριση κινδύνου και τα συστήματα υγείας μιλώντας στους The Epoch Times δήλωνε>


«Το Υπουργείο Υγείας στο Ισραήλ αποκρύπτει ενεργά κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων από το ισραηλινό κοινό», λέει ο Retsef Levi, ειδικός στη διαχείριση κινδύνου και τα συστήματα υγείας και καθηγητής στο MIT Sloan School of Management.

Συνέγραψε μια εργασία που βρήκε αύξηση κατά 25% στις κλήσεις έκτακτης ανάγκης για καρδιακή προσβολή μεταξύ νεαρών Ισραηλινών μετά την κυκλοφορία στη χώρα του γενετικού εμβολίου για τον COVID.

-Ρίχνουμε μια ματιά σε μια σειρά από βίντεο που διέρρευσαν και δείχνουν ότι οι αρχές στο Ισραήλ, μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, γνώριζαν πολύ περισσότερα από όσα έλεγαν για τις παρενέργειες του εμβολίου.


«Γιατί είναι αυτό σημαντικό πέρα ​​από το Ισραήλ; … Επειδή το Ισραήλ ήταν ουσιαστικά η πρώτη χώρα που ξεκίνησε μια εθνική εκστρατεία εμβολιασμού, και το έκανε στο πλαίσιο μιας πολύ μοναδικής συμφωνίας με την Pfizer που ουσιαστικά έκανε το Ισραήλ ένα παγκόσμιο εργαστήριο για τον υπόλοιπο κόσμο. Και πράγματι, αν ακολουθήσετε όλα τα στάδια έγκρισης του FDA του εμβολίου, σε καθένα από αυτά, η Pfizer παραθέτει και βασίζεται σε δεδομένα από το Ισραήλ».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΗΕ ΕPOCH TIMES

>

Δείτε το βιογραφικό του Retsef Levi

Retsef Levi is the J. Spencer Standish (1945) Professor of Operations Management at the MIT Sloan School of Management. He is a member of the Operations Management Group at MIT Sloan and affiliated with the MIT Operations Research Center. Levi also serves as the Faculty Co-Director of the MIT Leaders for Global Operations (LGO).


Before coming to MIT, he spent a year in the Department of Mathematical Sciences at the IBM T.J. Watson Research Center as the holder of the Goldstine Postdoctoral Fellowship. He received a Bachelor’s degree in Mathematics from Tel-Aviv University (Israel) in 2001, and a PhD in Operations Research from Cornell University in 2005. Levi spent almost 12 years in the Israeli Defense Forces as an officer in the Intelligence Wing and was designated as an Extra Merit Officer. After leaving the Military, Levi joined an emerging new Israeli hi-tech company as a Business Development Consultant.


Levi’s current research is focused on the design of analytical data-driven decision support models and tools addressing complex business and system design decisions under uncertainty in areas such as health and healthcare management, supply chain, procurement and inventory management, revenue management, pricing optimization and logistics. He is interested in the theory underlying these models and algorithms, as well as their computational and organizational applicability in practical settings. Levi has been leading several industry-based collaborative research efforts with some of the major academic hospitals in the Boston area, such as Mass General Hospital (MGH), Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC), Children’s Hospital, and across the U.S. (e.g., Memorial Sloan Kettering Cancer Center, NYC Presbyterian Hospital System and the American Association of Medical Colleges).

Levi was the PI on an MIT contract with the Federal Drug Administration (FDA) to develop systematic risk management approach to address risk related to economically motivated adulterations of food manufactured in global supply chains. With a multi-million award from the Walmart Foundation, Levi currently leads a multi-year U.S.-China collaborative effort to develop new predictive risk analytics tools and testing technologies and platforms to address core food safety challenges in China. Levi has also been involved in developing operational risk and process safety management methodologies for various organizations in the healthcare, pharmaceutical and oil industries.

Levi received the NSF Faculty Early Career Development award, the 2008 INFORMS Optimization Prize for Young Researchers, the 2013 Daniel H. Wagner Prize and the 2016 Harold W. Kuhn Award. Levi teaches regularly courses on operations management, analytics, risk management, system thinking and healthcare to students from various degree and non-degree programs including MBA, Executive MBA, PhD, Master and Undergraduate students as well as Executive Education programs.

His Healthcare Lab course attracts students from across the MIT campus and engages major industry partners and leaders. Levi has graduated 10 PhD students, 34 Master students and 6 postdoctoral fellows. He was also awarded several prestigious teaching awards.

Είχε προηγηθεί ένα χρόνο πριν ο Ισραηλινός καθηγητής Shmuel Shapira MD MPH, ο οποίος υπηρέτησε ως Διευθυντής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας μεταξύ 2013 και 2021 και ηγήθηκε της προσπάθειας του Ισραήλ να αναπτύξει ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο καθηγητής Shapira είναι επίσης ο ιδρυτής και επικεφαλής του Τμήματος Στρατιωτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Εβραϊκού Πανεπιστημίου και του Ιατρικού Σώματος IDF.

Είναι Ανώτερος Ερευνητής στο Διεθνές Ινστιτούτο Αντιτρομοκρατίας (ICT) στο Πανεπιστήμιο Reichman στο Ισραήλ.

Ο Shapira υπηρέτησε στο παρελθόν ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Οργανισμού Hadassah και ως Διευθυντής της Σχολής Δημόσιας Υγείας Hadassah του Εβραϊκού Πανεπιστημίου.

Είναι Πλήρης Συνταγματάρχης (Απ.) στις Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) και υπηρέτησε ως Επικεφαλής του Κλάδου Τραύματος του IDF.

Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 110 επιστημονικά άρθρα με κριτές και είναι ο συντάκτης των Essentials of Terror Medicine, Best Practice for Medical Management of Terror Incidents και Medical Response to Terror Threats.

Ο ίδιος επέκρινε το Genesis Prize για το βραβείο που έδωσε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer.

Χαρακτήρισε επίσης το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19 «μέτριο και αναποτελεσματικό».

«Υπάρχουν πολύ πιο εξέχοντες Ισραηλινοί επιστήμονες», είπε ο Shapira σε συνέντευξή του στο Chanel 12.

«Είναι ένα μέτριο εμβόλιο — εμβολιάσθηκα τρεις φορές και αρρώστησα. Πολλοί άνθρωποι μολύνθηκαν αφού εμβολιάστηκαν. Το να ονομάζουμε ένα εμβόλιο μέτριο, ως αποτελεσματικό είναι αρκετά γενναιόδωρο».


Ο Shapira είπε ότι κατανοούσε γιατί το Ισραήλ έσπευσε να υπογράψει συμφωνία με την Pfizer για το εμβόλιο της στην αρχή της πανδημίας, αλλά ότι «μακροπρόθεσμα τα εμβόλιά τους αποδείχτηκαν λιγότερο αποτελεσματικά».

«Υπάρχουν άλλα εμβόλια που είναι πολύ πιο αποτελεσματικά. Υπάρχουν χώρες με χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού που άντεξαν την πανδημία μια χαρά», είπε.
Ερωτηθείς εάν τα σχόλιά του προήλθαν από την πικρία για το ότι το Ισραήλ δεν ενστερνίστηκε πλήρως το εμβόλιο του Βιολογικού Ινστιτούτου, ο Shapira απέρριψε τον ισχυρισμό, προσθέτοντας ότι το ισραηλινό εμβόλιο αποδείχτηκε καλό, αλλά «ήταν η γραφειοκρατία που μας εμπόδισε».
«Το εμβόλιο του ινστιτούτου ήταν πολύ επιτυχημένο», είπε. «Οι πιο πρόσφατες δοκιμές δείχνουν ότι είναι επίσης αποτελεσματικό έναντι της παραλλαγής Omicron. Η γραφειοκρατία μας έχει απογοητεύσει επανειλημμένα».


Το ταξίδι για την ανάπτυξη του ισραηλινού εμβολίου BriLife ήταν ανώμαλο και έχει μείνει σημαντικά πίσω από αυτό των διεθνών ανταγωνιστών του.

Το IIBR χρησιμοποιήθηκε στις αρχές της πανδημίας, τον Φεβρουάριο του 2020, για την ανάπτυξη ενός εμβολίου και φαινόταν να σημειώνει σημαντική πρόοδο έως ότου οι προσπάθειες επιβραδύνθηκαν (γιατί άραγε;) και το Ισραήλ ξεκίνησε την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού κυρίως με το Pfizer-BioNTech τον περασμένο Δεκέμβριο.
Η έγκριση αρκετών διεθνών εμβολίων και η εκστρατεία ταχείας εμβολιασμού του Ισραήλ έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την ανάγκη για ένα εγχώριο εμβόλιο που θα ήταν έτοιμο για διανομή πολύ μετά τους ανταγωνιστές της.

Τον περασμένο Μάιο, ο Shapira παραιτήθηκε από τη διεύθυνση του Βιολογικού Ινστιτούτου, σε μια αιφνιδιαστική εξέλιξη που έθεσε υπό αμφισβήτηση το μέλλον της τοπικής επιχείρησης εμβολιασμού. Σε ένα νέο βιβλίο, ισχυρίστηκε ότι υπήρξαν επίσης σοβαρές κρατικές παρεμβάσεις, ανεξήγητες ρυθμιστικές καθυστερήσεις και κάποιο επίπεδο «δολιοφθοράς». Τον Ιούλιο, το IIBR (Israel Institute of Biological Research) ανακοίνωσε ότι είχε υπογράψει μνημόνιο κατανόησης με την NRx Pharmaceuticals που διαπραγματεύεται στο Nasdaq για την ολοκλήρωση κλινικών δοκιμών του εγχώριου εμβολίου.

Η λίστα είναι ατελείωτη καθώς ένα μετά το άλλο τα στόματα ανοίγουν.

Αρωγός στο έργο του Αθανασίου Πλεύρη είναι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αφού επί 17 ώρες υπέστη ταχύρρυθμη εκπαίδευση στο πως κυβερνιέται ο κόσμος ήρθε να μας ειρωνευτεί, τους ανεμβολίαστους συλλήβδην. Ποιος, το πολιτικό ταγάρι από τα Τζουμέρκα που δεν δίστασε να κάνει το ΟΧΙ, ΝΑΙ ως συνέχεια μίας αναμενόμενης κωλοτούμπας μίας σειράς εγχωρίων αριστερών του ΚΚΕ και του ΚΚΕ Εσωτερικού (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, κλπ) που βρέθηκαν από αλλαλάζοντα κύμβαλα των δρόμων φανατικότεροι μισθοφόροι του ολέθρου της μείωσης του πληθυσμού βουτηγμένοι σε έναν Γουαδαλκιβίρ αριστερής WOKE υποκρισίας.

Έτσι με την ίδια ευκολία που ο πρόθυμος και βουλιμικός της εξουσίας Τσίπρας έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ με την ίδια ευκολία άφησε μόνο τον Παύλο Πολάκη να εμφανίζεται γραφικός όταν καταγγέλει το τερατούργημα της θανάτωσης στα εγχώρια νοσοκομεία επειδή η αποστολή δεν είναι άλλη παρά η μείωση του πληθυσμού όπως άλλωστε την παραδέχεται και την μανιπουλάρει επικοινωνιακά ο σύμβουλος του WEF ιστορικός Yuval Harari.

Στη προκειμένη περίπτωση οι θύτες είναι πιο έντιμοι και πιο ειλικρινείς από τα πρόθυμα εγχώρια εργαλεία τους.

Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε ηθικά την απόφασή τους να μειώσουν τον πληθυσμό μια και το μαγαζί Ο Κόσμος χρεοκόπησε και οι ζημίες πλήττουν κατ΄εξοχήν τις εταιρίες τους.

Με 400 τρις παγκόσμιο χρέος που δεν αντιστοιχεί σε αποθέματα χρυσού και στο οποίο η χώρα μας συμμετέχει με 400 δις δημόσιο χρέος τι σκατά αντεπιχειρήματα να αντιτάξουμε;

Μην ξεχνάτε ότι η χώρα μας εκτός των άλλων είναι και παράδεισος εξωσωματικών σε έναν κόσμο που δεν θέλει άλλους ανθρώπους όχι επειδή δεν χωράμε αλλά επειδή το μαγαζί οικονομικά δεν μας αντέχει.

Απλά η δική μας προσέγγιση είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένας έλεγχος γεννήσεων με αυστηρά κριτήρια επάρκειας, κουλτούρας, αισθητικής, γνώσεων (και όχι οικονομικά) των γονέων. Στο κάτω κάτω για να οδηγήσεις αυτοκίνητο παρακολυθείς μαθήματα και δίνεις εξετάσεις.

Δεν μπορεί ο καθείς σατυροβαρκάρης να φέρνει παιδί στο κόσμο και στη συνέχεια να το παραδίδει στον Τσίπρα, τον Πλεύρη, τον Τσιόδρα και την Κιβωτό του πάτερ-Αντώνιου.

Χιλιετίες τώρα με την ανεξέλεγκτη γέννηση ο κόσμος γίνεται πιο άγρια ζούγκλα, χειρότερο μπουρδέλο.

Πως να καταδικάσουμε λοιπόν τους εμπνευστές της μείωσης του πληθυσμού όσο τύραννοι, νοσηροί και σκατάνθρωποι κι εάν είναι. Στο κάτω κάτω το κάνουν γιατί μπορούν και γιατί εκατοντάδες εκατομμύρια ένστολοι εκεί έξω είναι τόσο βουκολικά ταγάρια προερχόμενοι από τις επαρχίες του κόσμου που με προθυμία δέρνουν ανηλέητα τον λαό όπως στη Κίνα παρότι και οι ίδιοι ως εμβολιασμένοι και φτωχοποιημένοι αγόρασαν εισιτήριο πρώτης θέσης στο θάνατο.

Οσο για μας τα γράφουμε όλα αυτά γιατί αλίμονο στον άνθρωπο που τα όνειρά του για τη ζωή δεν είναι τόσο τρομακτικά ακόμη και για τον ίδιο- όπως λέει κι εκείνος…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ

https://kourdistoportocali.com/