25 Μαρ 2023

Νέα «υπόθεση Πάτση» εν μέσω σκανδάλου Παπαθανάση: Ο Καππάτος «βγάζει στο σφυρί» πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών για λογαριασμό τραπεζών και funds

 


Δεν τους προλαβαίνουμε… Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και όπως φαίνεται μέχρι να φτάσουμε στο χρόνο των εκλογών δεν θα μείνει βουλευτής για βουλευτής στα ψηφοδέλτια.

Συγκεκριμένα, μία νέα «υπόθεση Πάτση»

φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα “Κυριακάτικη Δημοκρατία” και αφορά στον Παναγή Καππάτο, ο οποίος το 2021 ως εν ενεργεία βουλευτής εκπροσώπησε στο δικαστήριο fund και πέτυχε την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας υπερχρεωμένης καρκινοπαθούς εμπόρου.

«Ο κος Μητσοτάκης τελικά έχει καταντήσει τη ΝΔ Ανώνυμη Εταιρία που χρωστάει και φεσώνει δημόσιο και τράπεζες ενώ την ίδια στιγμή κυνηγάει ανελέητα μικρομεσαίους επαγγελματίες και μισθωτούς», σχολιάζει δηκτικά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εξαπολύει ευθεία επίθεση προς το Μέγαρο Μαξίμου και τη «γαλάζια» παράταξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόπη Τσαπανίδου: «Ούτε στη φαντασία Μητσοτάκη η αυτοδυναμία-Ο κόσμος θα εμπιστευτεί από την πρώτη κάλπη τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα»

«Ο κ. Παπαθανάσης δεν ξέρει πώς ρυθμίστηκαν χρέη 1,8 εκατ. και βουλευτής της ΝΔ βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες», τονίζει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης είχε καταγγείλει πριν από λίγους μήνες τον βουλευτή Κεφαλλονιάς της Ν.Δ. Παναγή Καππάτο, για το γεγονός ότι δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τις εταιρίες που μεσολαβούν για τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικία. «Καππάτος, ένας βουλευτής που είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και Πάτσης και Μαραβέγιας… Μητσοτακη εσυ δεν έφτιαξες κομμα,εισπρακτική έφτιαξες!», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη ανάρτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαθέτει πλέον και επίσημα υπουργό που μεταβίβασε την περιουσία του στα παιδιά! Τι παραδέχτηκε ο Παπαθανάσης και τι λέει για το δάνειο των 1,8 εκ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:
«Την ώρα που ο μπαταχτσής υπουργός κος Παπαθανάσης φεσώνει τις τράπεζες με 1,8 εκατ. κρύβει την περιουσία του, και απαντά πως δήθεν δεν ξέρει αν και πόσο κουρεύτηκαν τα χρέη του, μία νέα “υπόθεση Πάτση” βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο βουλευτής Κεφαλλονιάς της ΝΔ κ. Καππάτος βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών για λογαριασμό τραπεζών και funds.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Κυριακάτικη Δημοκρατία” ο κ. Καππάτος το 2021 ως εν ενεργεία βουλευτής εκπροσώπησε στο δικαστήριο fund και πέτυχε την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας υπερχρεωμένης καρκινοπαθούς εμπόρου.

Ο κος Μητσοτάκης τελικά έχει καταντήσει τη ΝΔ Ανώνυμη Εταιρία που χρωστάει και φεσώνει δημόσιο και τράπεζες ενώ την ίδια στιγμή κυνηγάει ανελέητα μικρομεσαίους επαγγελματίες και μισθωτούς».

https://thefaq.gr/