23 Απρ 2024

Σύμβουλος του Ομπάμα και της Κλίντον συνελήφθη για παιδεραστία!

 

Πρώην ανώτερος σύμβουλος υπό την κυβέρνηση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έχει συλληφθεί και κατηγορείται για αδικήματα σεξουαλικής... κακοποίησης  παιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Rahamim “Rami” Shy, 46 ετών, γέννημα θρέμμα του Νιου Τζέρσεϊ, παρουσιάστηκε  το δικαστήριο  του Λούτον την περασμένη Παρασκευή μετά τη σύλληψή του για μια σειρά από κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης  της διάπραξης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και της κατοχής άσεμνων φωτογραφιών  παιδιών, ανέφερε η Daily Mail, επικαλούμενη δικαστικά έγγραφα. .

Ντυμένος με μια γκρίζα φόρμα φυλακής, ο πρώην ανώτερος σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομικών – ο οποίος συνελήφθη και κατηγορήθηκε τον Φεβρουάριο – δεν κλήθηκε καν να απολογηθεί  κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες των αδικημάτων του δεν ήταν σαφείς, αλλά προφυλακίστηκε μέχρι την επόμενη δικαστική του ακρόαση τον Ιούνιο. Γεγονός που δείχνει την σοβαρότητα των εγκλημάτων του.

Ο Σάι είχε εργαστεί στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ μεταξύ 2008 και 2014 και ήταν Ανώτερος σύμβουλος στον Λευκό Οίκο επί Ομπάμα, σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας από την Αλ Κάιντα και τους Ταλιμπάν! Θεωρείται εξαιρετικά στενός συνεργάτης της Χίλαρι Κλίντον κατά την διάρκεια της θητείας της στο Στέιτ Ντηπάρτμεντ.

Κατέθεσε μάλιστα ενώπιον ακρόασης στο Κογκρέσο το 2009 για θέματα ασφάλειας στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

Ο Shy σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Rutgers και στο Πανεπιστήμιο Columbia.