Κυβερνητικος εκπροσωπος Π.Μαρινακης .
«Δυστυχώς δεν έβαλαν μυαλό από τα ξυλόλια και τις συγκαλύψεις πάνω από ένα τραγικό δυστύχημα και είπαν να εξάγουν το λαθρεμπόριο ψεμάτων και σε ζητήματα που φτάνουν μέχρι την Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά»,
Η δηλωση αυτη απο μονη της βάζει ζητήματα Δημοκρατίας και λειτουργιας ενός θεσμου πού τιμησαν σοβαρες πολιτικές προσωπικοτητες οπως ο Τ. Λαμπριας , ο Γ.Ρωμαιος ο Σ.Κωστοπουλος , ο Θ.Ρουσοπουλος ακομη και σε σκοτεινες περιοδους ο Βυρων Σταματόπουλος .
Για ενα θεμα που απασχολει ολη την Ορθοδοξια , ο Μαρινάκης το συνδέει με γκρίζες και ισως αληθινες καταστασεις των Τεμπων ,οταν οι εμπειρογνωμονες και τεχνοκρατες και ο Πρθ ανακατευουν ξυλολια , πνευματα και οινοπνευματα, ο κυβ. εκπροσωπος κανει <αστειάκια > και ειρωνείες με την Ιερά Μονή Σινά.
Και ο Γ.Γεωργαλάς ηταν πολυ σοβαροτερος απο τον Π.Μαρινάκη.
