7 Ιαν 2013

Η τσίτσιδη φωτογραφία της φίλης του που είδε πριν τον τελικό των 100 μ. ο Μπολτ [εικόνα]

Την τσίτσιδη φωτογραφία που έστειλε στον Γιουσεΐν Μπολτ η τότε φίλη του Μέγκαν Εντουαρντ, για να τον... ενθαρρύνει, λίγο πριν τον πρώτο του τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του περασμένο καλοκαιριού, δημοσιεύει βρετανική εφημερίδα.....

Οπως αποκαλύπτει η Sun, που δημοσιεύει και τη φωτογραφία, ο Γιουσεΐν Μπολτ, έτρεχε έχοντας στο μυαλό του ότι στη γραμμή του τερματισμού τον περιμένει... η τσίτσιδη φίλη του.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η  Μέγκαν Εντουαρντ, είχε στείλει στον Μπολτ την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντάς του: «Να σκέφτεσαι τα οπίσθιά μου στη γραμμή του τερματισμού».

Η απάντηση του Τζαμαϊκανού ήταν «αυτό μπορώ να το κάνω». Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η Sun, όταν η Εντουαρντ του έστειλε ένα ακόμη μήνυμα, για τα συγχαρητήρια αυτή τη φορά, ο Γιουσεΐν Μπολτ της απάντησε: «Σκεφτόμουν τα οπίσθιά σου».
Στον επόμενο τελικό, ο Μπολτ δεν έλαβε αντίστοιχο δώρο από τη φίλη του. Ετσι,σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο σπίντερ, λίγο πριν τον τρίτο του τελικό, αυτόν των 4Χ100, πήρε μόνος του πρωτοβουλία και  της έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε: «Χρειάζομαι μια ακόμη φωτογραφία που θα με κάνει να σπάσω το παγκόσμιο ρεκόρ».
Η Μέγκαν ανταποκρίθηκε στο αίτημα του σπρίντερ και έτσι ο Μπολτ κέρδισε και το τρίτο του χρυσό στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.