14 Ιαν 2013

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ γιγαντα....

Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ με τα κοκινα ειναι δικος μας....
Καμία χαλάρωση δεν θέλει ο Πρωθυπουργός. Ως πότε όμως, αφού σε συνέντευξή του δηλώνει ότι τα δύσκολα είναι μπροστά.
 Ο Αντώνης Σαμαράς, με συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», απευθύνει ....
προσκλητήριο για μια συμμαχία ευρύτερων πολιτικών (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και καποιος ξεμπαρκος οπου βρεθει.....)δυνάμεων και προσώπων, έτσι ώστε να στηριχθεί η μεταρρυθμιστική πολιτική.

«Είμαστε ανοιχτοί σε όλους»-ΜΕΓΑΛΟ το χωνι ανοικτο απο πανω στην εξοδο ειναι στενο στο ατυχημα οταν συμβει !!!!! ΑΣ το εχουν στα υποψη οι ενδιαφερομενοι υποψηφιοι συνεργαζομενοι.....τονίζει χαρακτηριστικά ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Ειδικότερα, ο κ. Σαμαράς προειδοποιεί ότι τα δύσκολα είναι μπροστά και πως δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία χαλάρωση της προσπάθειας,-ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ εδω θα τα πληρωσετε κηφηνες θελατε δανεια ,σπιτια ,διακοπες ολα θα τα πουλησετε στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.... καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος «να ξανακυλήσουμε». Τονίζει, πάντως, ότι «γλιτώσαμε τη δραχμοφοβία» και εμφανίζεται αισιόδοξος πως πλέον υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ. «Η αλλαγή άρχισε να φαίνεται σε πολλά, άλλα μικρά και άλλα μεγάλα»,ΚΑΘΕ μερα και ενα εργοστασιο η επιχειρηση κλεινει -αναπτυξη μαλλον δειχνει αυτο.... λέει ο Πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση έχει πιάσει τους στόχους της για τη μείωση του ελλείμματος.

Παράληλα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία χαλάρωση της προσπάθειας, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος «να ξανακυλήσουμε».ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΘΑ ΣΑς ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ

«Η αλλαγή άρχισε να φαίνεται σε πολλά, άλλα μικρά και άλλα μεγάλα» τονίζει ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση έχει πιάσει τους στόχους της ΣΤΟΧΟΙ ολοι πιανονται,τα λαμογια δεν πιανονται ΟΜΩΣ......για τη μείωση του ελλείμματος. Φέρνει επίσης ως παράδειγμα και τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στα κτίρια που βρίσκονται υπό κατάληψη.

Επιπρόσθετα, ο Πρωθυπουργός επιχειρεί να βάλει τέλος στα σενάρια περί ανασχηματισμού, ενώ σαφής είναι η πρόθεσή του να στείλει μήνυμα πως τα φαινόμενα διαφθοράς θα παταχθούν. «Για πρώτη φορά υποθέσεις φτάνουν στη δικαιοσύνη και οι υπεύθυνοι καλούνται να λογοδοτήσουν»,  οι Γαβαλαδες καλο-π-αι-ρνουν στην φυλακη τσαμπα ...γλεντι...εχουν οι αλλοι γλυτωνουν το λιντσαρισμα απο τον λαο......λέει, ενώ αναφερόμενος στη λίστα Λαγκάρντ δεσμεύεται πως οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σαμαράς δηλώνει πως θα περίμενε να ήταν ένα πιο υπεύθυνο κόμμα, «αλλά εκείνοι λειτουργούν ως περιθωριακό κόμμα διαμαρτυρίας».ΠΑΛΙΟ κολπο δεν θελουν την καυτη πατατα ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ ουτε ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ και ψιλοκανουν αντισταση στα λογια....μονο που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορει να μαζεψει τις συνιστωσες ΤΩΡΑ ...τελεια συνταγη για τον ΑΝΤΩΝΑΚΗ...

Επιπλέον, αναφερόμενος, τέλος, στις καταλήψεις δημόσιων κτιρίων σημειώνει πως «μέχρι τώρα η Πολιτεία έπρεπε να απολογείται γιατί τα ανέχεται όλα αυτά, ενώ τώρα που η πολιτεία αντιδρά, κάποιοι πρέπει να απολογηθούν γιατί τα κάλυπταν και εξακολουθούν να τα καλύπτουν».