19 Ιαν 2013

Εξαπάτησαν το Α.Σ.Ε.Π. με πλαστές συμβάσεις εργαζομένων στο Κανάλι Ένα


   Ένας Πρόεδρος που δηλώνει«μηδενικό εισόδημα» και ένας αργόμισθος επί Φασούλα δημοσιογράφος, οι πρωταγωνιστές της εξαπάτησης του ΑΣΕΠ;
   Σύντομα θα κληθεί ο Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ (Κανάλι Ένα)Κυριάκος Μανωλάκος να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα Πειραιά, για τις παράνομες «βαπτίσεις» εργαζομένων, σε διαφορετικές ειδικότητες από την εργασία που προσέφεραν και προσφέρουν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά.
   Κι όλα αυτά, προκειμένου “οι κολλητοί” του ......
Προέδρου της ΔΗΡΑΠ, του Δημάρχου Πειραιά, καθώς και ανίψια αντιδημάρχων, να μην υποστούν την κρίση του ΑΣΕΠ, ή πιο σωστά, παραπλάνησαν τον εισηγητή – σύμβουλο του ΑΣΕΠ κύριο Χαράλαμπο Μπακάμη, που υπέβαλε λάθος εισήγηση στην ΔΗΡΑΠ.
   Έτσι λοιπόν, κυρία που εργάζεται στο τηλεφωνικό κέντρο του «Καναλιού Ένα» για πολλά χρόνια, βαπτίστηκε “μουσική παραγωγός”, ενώ νεαρός που επίσης εργάζεται ως τηλεφωνητής του σταθμού, βαπτίστηκε μουσικός παραγωγός.
   Το πιο κουφό είναι, ότι η άλλη κυρία που εργαζόταν στο διαφημιστικό τμήμα, και ατύπως δύο χρόνια έχει μεταφερθεί στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Πειραιά, πήρε… ειδικότητα μουσικής παραγωγού, και εξαιρέθηκε από την κρίση του ΑΣΕΠ.
   Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα πιο κάτω ονόματα, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή αμφιβολία από τους αναγνώστες μας, για τα γραφόμενά μας:
   «Η ΔΗΡΑΠ στην συνεδρίαση της 15/12/2012, παρέχει συμπληρωματικά και διευκρινιστικά στοιχεία για τους δύο εργαζόμενους και συγκεκριμένα διευκρινίζει ότι η Βαγγελάτου Ειρήνη έχει προσληφθεί ως υπεύθυνη διαφήμισης – μουσική παραγωγός με αντικείμενο απασχόλησης την καλλιτεχνική επιμέλεια, την μουσική επένδυση και ραδιοσκηνοθεσία των ραδιοφωνικών μηνυμάτων του Σταθμού, ενώ ο Καρύδης Γεώργιος προσελήφθη ως μουσικός παραγωγός. Συνεπώς οι δύο εν λόγω εργαζόμενοι εμπίπτουν στις διατάξεις περί εξαιρέσεων από το σύστημα προσλήψεων σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2.
   Αυτά αναφέρει ο σύμβουλος του ΑΣΕΠ Χαράλαμπος Μπακάμης, στο 22146/22.12.2012 έγγραφό του προς την ΔΗΡΑΠ, και στηρίχθηκε στο έγγραφο της ΔΗΡΑΠ 423/19.11.2012.
   Ξαναγράφουμε, ότι η αλήθεια είναι, ότι ούτε η Βαγγελάτου, ούτε ο Καρύδης υπήρξαν ποτέ μουσικοί παραγωγοί, αλλά ψευδώς χαρακτηρίζονται έτσι.
   Επίσης στην ίδια θέση του ΑΣΕΠ, η επίσης τηλεφωνήτρια Σοφία Παπανικολάου, βαπτίστηκε μουσική παραγωγός, εξαιρούμενη από την κρίση του ΑΣΕΠ.
   Ο Στόχος του Προέδρου της ΔΗΡΑΠ, ήταν προφανής και αναδεικνύεται μέσα από την φλύαρη ανακοίνωση της ΔΗΡΑΠ, αλλά όπως κι ο ίδιος λέει στα πλούσια γεύματα που παραθέτει στο γραφείο του σε φίλους του, με χρήματα του Δημοτικού Ραδιοφώνου «Τώρα είμαι ήσυχος, που έδιωξαν αυτούς που απεργούσαν, τους ηχολήπτες, και μου δημιουργούσαν πρόβλημα».
   Από την άλλη πλευρά, ο δημοσιογράφος ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του και στον Βασίλη Μιχαλολιάκο χωρίς ντροπή, αφού επί δύο χρόνια στην Δημαρχία Φασούλα, μισθοδοτούνταν με περίπου 2.000 ευρώ τον μήνα, χωρίς να παρέχει καμία υπηρεσία στο Κανάλι Ένα. Ήταν δηλαδή η κλασική περίπτωση ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥ, ο οποίος εμφανιζόταν μόνο κατά τις ημέρες της πληρωμής.
   Πρέπει λοιπόν, να του ζητηθούν πίσω τα χρήματα που εισέπραξε ως αργόμισθος, αν θέλει ο Δήμαρχος Πειραιά, να είναι σωστός και δίκαιος, ενώ η αποπομπή του Κυριάκου Μανωλάκου από την Προεδρία της ΔΗΡΑΠ, είναι επιβεβλημένη.
 http://www.mellon.gr/%CE%95%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3/tabid/68/vw/1/ItemID/4137/Default.aspx