17 Ιαν 2013

Το πολιτικό κενό στην Κεντροδεξιά ολοένα και μεγαλώνει!!

Είναι πλέον κοινή αποδοχή των ψηφοφόρων της κεντροδεξιάς ότι υπάρχει μεγάλο έλλειμμα πολίτικης αντιπροσώπευσης στον άλλοτε ισχυρό χώρο της .

Με το μνημόνιο την φορολογία και τις τελευταίας αποφάσεις της  ηγεσίας της, η ΝΔ απομακρύνει περισσότερο  τον κορμό της ....κεντροδεξιάς που στην πλειονότητα του έχει αντιμνημονιακο αίσθημα και πιστεύει ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις  έκτος από την τρόικα και την ανελέητη φορολογία των Ελλήνων πολιτών. 

Το συμπέρασμα αυτό  προέκυψε.....
από την καταγραφή των δυνάμεων των πρόσφατων δημοσκοπήσεων με την ΝΔ να δείχνει οτι έχει πλέον σοβαρό πρόβλημα συσπείρωσης   ,
με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το ότι η σημερινή Νέα Δημοκρατία έχει αποξενώσει το πιο δυναμικό και παραγωγικό κομμάτι της την γνωστή σε όλους λαϊκή πατριωτική δεξιά .


Μπροστά σε αυτό το σκηνικό  διαφαίνεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά  η ανάγκη της δημιουργίας  ενός νέου κεντροδεξιού κόμματος  με τα χαρακτηριστικά που αναζητεί  ο δεξιός αντιμνημονιακος ψηφοφόρος  ο οποίος  έχει πληγεί από τα μέτρα της  συγκυβέρνησης και τα μνημόνια της τρόικας. 
 http://hellas2news.blogspot.gr
A.Σ.