28 Ιαν 2013

ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ

Απλήρωτοι παραμένουν οι με μισθωτή σχέση εργαζόμενοι υπάλληλοι στην ΝΝΔ-ΠΟΛΑΝ για συνεχόμενους 4,5 μήνες.
Φαίνεται οτι ο Τζημάρας Γ.Διευθυντης (...υψηλόμισθα αμοιβομενο στέλεχος της ΣΤΑΣΥ Α.Ε και προσληφθείς επι υπουργιας Στυλιανίδη)της ΝΝΔ-ΠΟΛΑΝ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ εχει σοβαροτερα προβλήματα να ασχοληθεί!!!! ...σαν γνήσιος...
φιλελεύθερος ο πρωην Ρειντζερ-Κενταυρος ..τρεχει να καταθέσει στεφανια στον τάφο του Ελ.Βενιζέλου...απο τήν τσέπη του μάλλον πληρωνει τις βολτούλες στην Κρήτη.
Το πλέον αθλιο ομως που κάνουν οι γκαιμπελίσκοι της Συγγρου ...ειναι οτι βάζουν κατι ΜΑΥΡΑ παπαγαλακια και διαδίδουν ψεμματα στους εργάζομενους οτι απο μέρα σε μέρα θα πληρωθουν με αποτέλεσμα οι ανθρώποι να εκτείθονται απέναντι στις υποχρεώσεις που εχουν!!!!!!
Προτείνουμε στον αποσπάσμενο Τζημάρα,τον ανθυπομοίραρχο και ανευ χαρτοφυλακίου Σαίνη ή Σιάννη ..να δούν και το μέτρο της....ΕΠΙΤΑΞΗΣ!!!!!!
Δεν υπάρχει ντροπή και τσίπα καθόλου στην παρεούλα της Συγγρου;
Αλγεινή εντύπωση βεβαίως προκαλεί ...η απιστευτη σιωπή των ...καλά...ΠΛΗΡΟφορημενων ...bloggs...πού ενώ ξέρουν το θέμα ..ασχολούνται με τα χρέη του Πασοκ και αλλων κομμάτων.

Πάντως η μετάλλαξη της ΝΝΔ-ΠΟΛΑΝ σε αλλο κομματικό μηχανισμο θα την απάλλασε απο τις χρηματικές υποχρεώσεις της ,οπως εξόφληση προμηθευτων ,μισθοδοσία εργαζομένων και δανειακές υποχρεώσεις!!!!!!
Μήπως οι οικονομικοί εισαγγελείς που ασχολούνται με τις κομματικές επιχορηγήσεις ..πρέπει να είναι ταχύτεροι στην πορεία των ερευνών; 
Εμείς εδώ στον <Φ>θα φιλοξενούμε τα ..μηνύματα των απλήρωτων εργαζόμενων  της ΝΝΔ-ΠΟΛΑΝ.....παρ ολα τα ..παιχνιδάκια που στήνει η παρεούλα των αργόσχολων μαυροκαλοπληρωμένων Σαμαροφρουρων....