22 Ιαν 2013

Θέματα που... διαφεύγουν από τον γνωστό ερευνητή-δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου



Επανήλθε ο γνωστός ερευνητής δημοσιογράφος κ. Τέλογλου στενός φίλος του τέως υποδιοικητή της ΕΥΠ Φώτη Παπαγεωργίου που συμμετέχει σε δείπνα με δικαστές στην υπόθεση των λογαριασμών του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. 

Βεβαίως για μια ακόμη φορά αποφεύγει να.....
πει την αλήθεια για τον  περιβόητο λογαριασμό των 160 εκατομμυρίων ευρώ στην Ελβετία. Γνωρίζει ο κ. Τέλογλου ότι τα στοιχεία του λογαριασμού δόθηκαν απ’ τον ίδιο τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στους αρμόδιους δικαστές οι οποίοι αντί να μεταφέρουν το ποσό στην Ελλάδα το μπλόκαραν με μια σειρά άστοχων κινήσεων που προσφέρονταν μόνο για εντυπωσιασμό.

Προφανώς ο κ. Τέλογλου που είναι απ’ τους καλύτερους δημοσιογράφους στην πιάτσα θα έπεσε θύμα των πληροφοριοδοτών του απ’ το χώρο της Δικαιοσύνης.

Πρέπει επίσης να επισημάνουμε στον κ. Τέλογλου ότι έχει ενημερώσει ενδελεχώς την κοινή γνώμη για τα οκτακόσια εκατομμύρια των δανείων που έχει χορηγήσει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και για τα οποία είναι ο μοναδικός που επιστρέφει τεράστια ποσά στο δημόσιο.

Για τα τέσσερα δισεκατομμύρια δάνεια της MARFIN που είναι ακάλυπτα πότε θα μας ενημερώσει;

΄Η μήπως είναι "απαγορευμένα" αυτά τα θέματα στον όμιλο Αλαφούζου.

Είναι επίσης μεγάλη η προσπάθεια που καταβάλλει ο κ. Τέλογλου για να μας πείσει ότι το "κακό δημόσιο" φταιει για το κλείσιμο των ναυπηγείων Σκαραμαγκά! 
Τα οποία ο... μεγάλος επενδυτής Ισκαντάρ Σαφα αγόρασε έναντι ενός ευρώ (!) για να λεηλατήσει τις αμυντικές προμήθειες και να εκβιάζει για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να συνεχίσει την αιμορραγία εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για τα υποβρύχια στα οποία δεν γίνεται απολύτως καμιά εργασία...
 http://www.lykavitos.gr/2013/01/blog-post_4891.html