6 Ιαν 2013

ΠΑΤΡΑ: Ζευγάρι συμβιώνει... με τον εραστή της γυναίκας!

Σάλος έχει γίνει στον Αγ. Ιωάννη Πράτσικα με την περίπτωση του άτεκνου ζευγαριού που συμβιώνει με τον... εραστή της γυναίκας στον οποίο μάλιστα πληρώνουν και ενοίκιο μιας και του ανήκει το σπίτι! Και τα κους κους δίνουν και παίρνουν δεδομένου ότι...
τον περασμένο Ιούλιο ο σύζυγος ανακάλυψε την παράνομη σχέση όταν έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι αλλά επέστρεψε νωρίτερα και έπιασε στα πράσα τον σπιτονοικοκύρη με τη γυναίκα του! Μάλιστα τότε είχε προκληθεί επεισόδιο που είχε σηκώσει όλη τη γειτονιά στο πόδι καθώς ο εραστής έφευγε τρέχοντας για να γλιτώσει, ενώ ο απατημένος σύζυγος είχε εγκλωβίσει τη γυναίκα του στο μπαλκόνι απειλώντας να τη σκοτώσει. Το επεισόδιο είχε λάβει τέλος χωρίς ευτυχώς καμία τραγική κατάληξη χάρη στην έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση γειτόνων οι οποίοι είχαν καταφέρει να καθησυχάσουν τον εξαγριωμένο σύζυγο και να τον πείσουν να αφήσει από τα χέρια του τη γυναίκα. Τα πνεύματα ηρέμησαν και αυτό που άπαντες στη συνοικία περίμεναν, ήταν να μάθουν αργότερα για διαζύγιο και τον οριστικό χωρισμό του ζευγαριού. Αντ' αυτού, όμως, παρατηρούσαν ότι τα πάντα στο γειτονικό σπίτι ήταν ήρεμα ενώ και ο σπιτονοικοκύρης - εραστής είχε επιστρέψει και υπήρχε απόλυτη αρμονία. Προσφάτως ανακάλυψαν ότι μεταξύ των τριών υπάρχει κοινή ερωτική σχέση! Ζουν μαζί αφού ο εραστής έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο σπίτι του πρώτου ορόφου που είχε νοικιάσει στο ζευγάρι και όχι στο ισόγειο που έμενε πρώτα.
Αναστατώνουν οι... κραυγές τους!Όπως μαθαίνουμε, η παρέα των τριών συμπεριφέρεται σαν να μην «τρέχει» τίποτα. Ούτε καν τα προσχήματα δεν φροντίζουν να κρατήσουν. Αυτό που έχουν αντιληφθεί οι περισσότεροι είναι ότι ο σύζυγος προφανώς αποδέχθηκε τον έρωτα της γυναίκας του για τον εραστή και αποφάσισε να παραμείνει σε... «ερωτικό τρίγωνο» αντί να χωρίσει και να αφήσει εντελώς το πεδίο ελεύθερο στον άλλον. Λέγεται μάλιστα ότι μερικές νύχτες οι τρεις τους φαίνεται να ξεφεύγουν και το μόνο που ξεσηκώνει τους κοντινούς γείτονες είναι μόνο οι... ερωτικές κραυγές!
  Dete.