9 Ιαν 2013

"Η νοσηρή αγάπη προς την πατρίδα..."!

Στο «Τετράδιο Εργασιών» του εγχειριδίου της Νεοελληνικής Γλώσσας της Β’ Γυμνασίου και συγκεκριμένα στις σελίδες 37 και 38, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «Η νοσηρή αγάπη προς την πατρίδα, η προγονολατρεία, ο εθνικισμός, η ξενοφοβία και η εθνική αλαζονεία δεν έχουν θέση στο....
σύγχρονο ελληνικό σχολείο, γιατί συγκρούονται με την βαθύτερη ουσία του ελληνισμού και υπονομεύουν την πρόοδο της πατρίδας μας».
Αν νομίζετε ότι τα παραπανω διδάσκονται σε κάποια μακρινή νεοταξική χώρα όπως Αγγλία ή Αμερική, κάνετε λάθος!!!
Δυστυχώς συμβαίνουν στην Ελλάδα...
Θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας, που έδωσαν τις ζωή τους να μας είμαστε ένα ανεξάρτητο και εθνικά υπερήφανο έθνος.
Το Ελληνικό Έθνος...
Αναρωτιέμαι μήπως χρειάζεται τώρα, σε αυτές τις πονηρές εποχές, να ισχυροποιήσουμε τους δεσμούς μας με τις οικογένειές μας και ιδίως με τα παιδιά, να συζητάμε πιο συχνά περί της ένδοξης ιστορίας της πατρίδος μας, να διοργανώνουμε εκδρομές πιο συχνά σε χώρους που ενισχύεται η αναφορά και η ανάμνηση των προγόνων μας, ώστε να συμβάλλουμε στην ανύψωση του εθνικού μας φρονήματος!!!
Είναι κρίμα να χαθεί το έθνος μας, επειδή κάποιοι λίγοι νεοταξίτες, μας το επιβάλλουν... 
Αρνούμαι να πιστέψω ότι έχουμε καταντήσει άβουλα πρόβατα, έτοιμα να σιωπήσουμε στην γενικευμένη σφαγή του έθνους και των αξιών μας...