4 Ιαν 2013

Άφαντος ο... πρίγκηπας του Τσάκα! Ζήτησε δυο μέρες προθεσμία, κάτι που απέρριψε ο Παναθηναϊκός


Ενα… τεχνικό πρόβλημα επικαλέστηκε η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ και ζήτησε παράταση δύο εργάσιμων ημερών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να καταθέσει τα.... συμφωνηθέντα 28 εκατ. ευρώ μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (8/1).
Ωστόσο η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού έπειτα από συνεννόηση με τους μετόχους της ΠΑΕ, αποφάσισε να βάλει οριστικό τέλος στο πριγκιπικό σίριαλ. Κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/1) αποφασίστηκε να μην δοθεί παράταση διότι όπως ειπώθηκε «ποτέ δεν μας έπεισαν ότι η πρόταση είναι σοβαρή», ενώ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χρ.Παναγόπουλος πρόσθεσε ότι το «το mail δεν εξηγούσε απολύτως τίποτα».
Ο πρίγκιπας Φεϊζάλ, βάσει της αρχικής συμφωνίας, όφειλε να καταθέσει μέχρι σήμερα τα χρήματα σε λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού.
Δομάζος: «Δεν θα κάνει πίσω ο πρίγκιπας»
Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού κ. Μίμης Δομάζος, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των υποστηρικτών της κίνησης Φεϊζάλ, μιλώντας στον Novaσπορ fm, προηγουμένως δήλωνε πεπεισμένος για ολοκλήρωση της συμφωνίας εφόσον δινόταν η παράταση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Δομάζος: «Μπορεί να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να τελειώσει το θέμα του πρίγκιπα. Τα εμβάσματα θέλουν δύο μέρες για να μεταβιβαστούν. Εγώ δεν νομίζω πως αυτή η πρόταση θα τελειώσει. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του. Ο πρίγκηπας δεν θα κάνει πίσω. Αν δεν τελειώσουν τα πάντα δεν μπορώ να πω περισσότερα. Σίγουρα θα γίνει κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό. Εγώ θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό αλλά κάποιοι άλλοι δεν επιθυμούν να το κάνουν αυτό».
Επίσης ο κ. Δομάζος συμπλήρωσε: «Μπορεί να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να τελειώσει το θέμα αυτό. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τους 16 που έχουν θέση στο νέο Δ.Σ. Εκεί που πάει ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλα προβλήματα στην πορεία αν δεν γίνει του πρίγκιπα. Ντρέπομαι που ο Παναθηναϊκός είναι τόσο πίσω από τον Ολυμπιακό. Ποτέ στην ιστορία δεν ήταν 20 βαθμούς πίσω από την κορυφή και από τον πρώτο μήνα να είναι εκτός πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος. Δυστυχώς δεν πάνε καλά τα πράγματα. Ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί μόνος του και πρέπει να τον βοηθήσουν. Διαβάζω τα λεφτά που δίνονται για μεταγραφές και τι μεταγραφές πρόκειται να γίνουν και νομίζω κοροϊδεύουν τον κόσμο».
λυκαβητος