9 Ιαν 2013

Ψάχνει το... μπαμ με Σισέ!

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr  αναζητά την αναστροφή του κλίματος και προσπαθεί να φέρει πίσω τον Τζιμπρίλ Σισέ! Τι προβληματίζει τον Γάλλο!

Η σχέση του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Παναθηναϊκό είναι σαν τις ...μεγάλες αγάπες. Καταδικασμένη να καταλήξει στον... παράδεισο. Μια σχέση που δεν κλείνει, όπου και αν βρίσκεται ο Γάλλος επιθετικός, όσο δύσκολα και αν περνάει τα τελευταία χρόνια το «τριφύλλι».

Ο διεθνής στράικερ είναι... φευγάτος από την ΚΠΡ. Δεν περνάει καλά, δεν νιώθει ούτε στο ελάχιστο τα συναισθήματα της Αθήνας και κατά καιρούς έχει στείλει «μηνύματα» για το πόσο θα ήθελε να ξαναφορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς.

Είναι δεδομένο πως οι Άγγλοι θέλουν να τον παραχωρήσουν ενώ και ο τεχνικός της ομάδας, Χάρι Ρέντναπ, δεν τον υπολογίζει.

Παράλληλα, η διοίκηση των «πρασίνων» ήθελε άμεσα (από την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη) έναν κράχτη ενόψει της νέας καμπάνιας της «Συμμαχίας» και την επιστροφή στην Λεωφόρο, ώστε να ζεστάνει λίγο τον κόσμο και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εξάλλου ο Σισέ, διατηρεί εξαιρετική σχέση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού από την εποχή που αγωνιζόταν στην ομάδα, οι οποίοι και θα μπορούσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις και τα «θέλω» του Σισέ για την μεγάλη επιστροφή.

Eκτός πλάνου αλλά αλλάζει ισορροπίες!

Όπως είναι λογικό, οι επαφές με τον Σισέ την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε εποχή Δ.Ν.Τ απομακρύνει ποδοσφαιριστές με υψηλά συμβόλαια και ετοιμάζει. ψαλίδια, σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στο πλάνο που υπάρχει αλλά μιλάμε για την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Ο Γάλλος μπορεί να αλλάξει άμεσα και το κλίμα και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα με το. καλημέρα. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την ποιότητα του, η οποία και φάνηκε στα δύο χρόνια που κόσμησε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα.

Το οικονομικό, από την στιγμή που θα πειστεί να επιστρέψει, ίσως να αποτελεί και το μικρότερο δυνατό εμπόδιο. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ κοντά στον Γάλλο επιθετικό και είναι διατεθειμένοι να δώσουν την λύση σε αυτό το κομμάτι. Είτε αυτό συμβεί τώρα, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς δεδομένα ο αγγλικός σύλλογος θέλει να τον πουλήσει με τις ως τώρα προτάσεις να είναι μόνο για δανεισμό!

www.gazzetta.gr