12 Ιαν 2013

Έξι σελίδες αφιέρωσαν οι New York Times στο ερωτικό όργιο της Λίντσεϊ Λόχαν (photos)

Μια τόσο έγκριτη εφημερίδα, όπως οι New York Times, για να αφιερώσει έξι ολόκληρες σελίδες στα γυρίσματα της νέας ταινίας της Λίντσεϊ Λόχαν «The Canyons», πρέπει να έχει τους λόγους της καθ' όσον η Λόχαν δεν αποτελεί και ....
καμία ηθοποιό πρώτης διαλογής. Εντούτοις, είναι η πιο "καυτή" ηθοποιός στις μέρες μας και διαθέτει ένα ταμπεραμέντο που φέρνει τους πάντες στα όρια τους. Όπως συνέβη και μ' όλους τους συντελεστές της ταινίας που την περίμεναν γυμνοί να πιει κανα δυο ποτηράκια βότκα πριν τελικά γυρίσει -και μάλιστα σε μια λήψη- το ερωτικό όργιο διάρκειας 14 λεπτών, που είναι και ο «κράχτης» του project.


Ο Τζέιμς Ντιν, τσοντοστάρ εξτραορντινέρ
Το «The Canyons» δεν είναι σε καμία περίπτωση μια καθαρόαιμη ερωτική ταινία μολονότι σ' αυτήν -πέρα από τη Lohan- πρωταγωνιστεί και ο Τζέιμς Ντιν, ο πλέον πολυβραβευμένος τσοντοστάρ της γενιάς μας. Οι ΝΥΤ επισημαίνουν ότι, οι υπόλοιποι συντελεστές είναι από τους πλέον έγκριτους επαγγελματίες στο χώρο. Για αυτό το λόγο έκαναν και το εξασέλιδο αφιέρωμα.

Όχι δεν είναι τσόντα, είναι πορνοπαρωδία με γυμνούς πρωταγωνιστές
Όπως ο συγγραφέας Μπρετ Ίστον Έλις (βλέπε American Phycho) που έγραψε το σενάριο και ο Πολ Σρέιντερ (σεναριογράφος των Taxi driver και Raging Bull) που το σκηνοθετεί. Και έτσι δικαιολογούν το κατά τα άλλα εξαιρετικό άρθρο που δημοσίευσαν με τίτλο «Πως είναι να γυρίζεις ταινία με την Λόχαν».

Κρεβατωμένοι οι παράγοντες της ταινίας
Τώρα όποιος ισχυριστεί ότι θα πάει να δει την ταινία για τα μεγάλα νοήματα της, μάλλον ψεύδεται καθώς όλοι εκείνοι που θα πάνε θα θέλουν να δουν την περιβόητη σκηνή όργιο (με κανονική διείσδυση) ανάμεσα στη Lohan και τρεις επαγγελματίες πορνοστάρ, που σύμφωνα με το συμβόλαιό της ήταν υποχρεωμένη να γυρίσει. Γράφτηκε λοιπόν ότι, η 26χρονη έπαθε νευρικό κλονισμό πριν γυρίσει την συγκεκριμένη σκηνή, κλειδώνοντας τον εαυτό της με ένα μπουκάλι βότκα στην ντουλάπα. Με αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης να δώσει εντολή σε όλους να γδυθούν, προκειμένου να αισθανθεί άνετα. Όπως όμως βλέπουμε εδώ κάτω, η Λόχαν δεν ήθελε και πολύ για να τσιτσιδωθεί.

Η φωτογράφιση της Λόχαν στο Playboy που κοσμεί όλες τις τουαλέτες των βενζινάδικων από το Σιάτλ στη Νέα Ορλεάνη
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των ΝΥ Τimes «Το κόλπο πέτυχε. Η Lohan βγήκε από την ντουλάπα και γύρισε την σκηνή σε μια λήψη. Μάλιστα κάποια στιγμή, γύρω στη μέση, γύρισε, κοίταξε κατάματα την κάμερα και χαμογέλασε πονηρά στον σκηνοθέτη». Οι παραγωγοί της ταινίας έδιναν στην χολυγουντιανή star 100 δολάρια την ημέρα, για τις 30 περίπου ημέρες γυρισμάτων.