14 Ιαν 2013

«O Σαμαράς ισλαμιστής τρομοκράτης», by «Δεξιός Ριζοσπάστης», aka antinews.gr! («Φέρτε μας τον ψυχίατρο»!!!)

«samaras-ter» γράφει ο Δεξιός Ριζοσπάστης,antinews, σήμερα,-12-1-13, και εννοεί: «samaras-ter(rorist)«!!!
Βέβαια, πέρα από το κωμικοτραγικό του θέματος, το άρθρο τού πρώην… «διαφωτιστή του ΚΚΕ», (που, αργότερα, αυτό το ίδιο ...
κόμμα τον κατήγγειλε ως «πράκτορα»), Βασίλη Ζήση, στηρίζεται σε… αδιάσειστα στοιχεία, που του έδωσε ο ΓαρουΦαήλος «φιλιά-στο-σβέρκο» (καρφώνεται, ως κρυπτοαδελφή, ε;) Κρανιδιώτης, -κωλητός και σύμβουλος Σαμαρά και, για τους φίλους και πιστούς του, «ΜΕΣΣΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»-, όπως:

- «..λένε χαρακτηριστικά κυβερνητικά στελέχη»
- «.. αναφέρει κεντρικός κυβερνητικός παράγοντας»
Ο… τελευταίος, δηλώνει: »
«Τώρα αρχίζει η πραγματική μάχη και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», (: τα μπολτ, του κειμένου), αναφέρει κεντρικός κυβερνητικός παράγοντας, αν και διευκρινίζει ότι ο Πρωθυπουργός θέτει πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον.
Σε αυτή τη λογική κινείται και η επιλογή της κυβέρνησης να αγνοήσει τις παρενέργειες που τυχόν να υπάρξουν από την πλευρά των ΗΠΑ για το θέμα της ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ, καθώς φαίνεται να προκρίνεται η Ρωσία. Το σκεπτικό είναι ότι έχει δώσει πολύ περισσότερα χρήματα η ρωσική εταιρεία, που έχει και τις «ευλογίες» της Καγκελαρίας και άρα δεν είναι πόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας, αλλά ΗΠΑ κατά του γερμανορωσικού άξονα.
Κατά τα άλλα, οι πρώην πολιτικοανοιξιάτικοι και, νυν, νεοδημοκράτες σαμαρικοί, -γνωστοί ως μικρής διανοητικής ικανότητας, βέβαια-, εκστασιασμένοι, ζητωκραυγάζουν:
Γεώργιος Τ. είπε:
Μπα; Βγήκαν τα παιδιά της πρεσβείας παγανιά πρώτοι-πρώτοι να πετάξουν τη χολή τους; Πονάει ο Πούτιν ε; Και θα πονέσει πολύ περισσότερο όταν κουνηθεί η Τουρκία εναντίον μας. Όσα είπαν οι Άγιοι της Ορθοδοξίας έχουν γίνει επακριβως. Μένουν λίγα ακόμη. Υπομονή…
Βέβαια, οι φωνές- σχόλια λογικής και αποδοκιμασίας του άρθρου, είναι πολύ περισσότερες:
leon είπε:
αρχισε ο πολεμος κατα της διαπλοκης με το που εδωσε το δανειο στο MEGA,δεν σταματαει το δουλεμα ποτε σ” αυτην τη χωρα
  • Φουρναρης είπε:
    Kαι γιατί να σταματήσει το δουλεμα αφου βρίσκει αποδέκτες ;
    Ριχνουν μέσα στο μιξερ και μια βίλα Αμαλία καθώς και δηλώσεις παλιές η καινουργιες των συνιστωσών μπας και ξεχάσει το ποπολο τις άγριες περικοπές !! και τις απολύσεις που έρχονται…
    Αν θυμάμαι καλά στο τέλος του μήνα με τις αγριες περικοπές μισθών να ξανακάνουν άλλη μια σφυγομέτρηση για να δούμε που πάει το πράγμα!!
  • αγαθιαρης είπε:
    Τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά στον αγωνα κατά της διαπλοκής ποιοι θα ειναι ? Ο Ανδρέας Ψυχάρης και η Όλγα Κεφαλογιάννη?