21 Ιαν 2013

Νικόλ Κίντμαν: δείτε μία σκηνή από το ''Stoker'' και υποκλιθείτε!

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου
Η δαιμονισμένη ενέργεια της Κίντμαν, ως ωρολογιακή βόμβα που δεν ξέρεις πότε θα σκάσει, σε πλήρη ανάπτυξη σε μία δίλεπτη σκηνή από το «Stoker» του Παρκ Τσαν - γουκ που θα σας ανατριχιάσει. Διαβάστε επίσης αποσπάσματα από την....
αποκαλυπτική της συνέντευξη στο «Hollywood Reporter»!
Στην πρώτη αγγλόφωνη ταινία του, ο δημιουργός του «Old Boy» έχει βάλει στοίχημα να μας σοκάρει εξίσου με την κορεάτικη τριλογία εκδίκησης που τον έκανε παγκοσμίως διάσημο. Ο,τι έχουμε μέχρι σήμερα δει από το «Stoker», συνηγορεί. Πιστεύουμε ότι θα είναι ένα παγερό, σκοτεινό, «χιτσκοκικών» φροϊδικών επιπέδων, στιλιστικό, ανελέητα βίαιο αριστούργημα.
Ο,τι ξέρουμε για την πλοκή θέλει την Μία Γουασικόφσκα να ερμηνεύει την «Ιντια», μια έφηβη με θέματα, που γίνονται χειρότερα όταν πεθαίνει ο πατέρας της. Η επιστροφή του θείου της Τσάρλι (είναι τυχαίο ότι αυτό ήταν και το όνομα του θείου στο Χιτσκοκικό «Shadow of a Doubt») που υποδύεται ο Μάθιου Γκουντ, μάλλον δεν θα της κάνει καλό, αφού ο γοητευτικός αλλά σκοτεινός συγγενής μοιάζει να σαγηνεύει εξίσου την νεαρή ηρωίδα και την μητέρα της.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε μία 2λεπτη σκηνή από το ''Stoker''
 
http://news247.gr