8 Φεβ 2013

Γ. Βλάχος: Η ζωή δικαιώνει κάθε μέρα τον Καραμανλή

Η ζωή δικαιώνει κάθε μέρα τον Καραμανλή, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Βλάχος σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για non paper «καραμανλικών» βουλευτών προς απάντηση της κριτικής περί δημοσιονομικού εκτροχιασμού τη διετία 2007-2009...

Πρόκειται, διευκρίνισε ο κ. Βλάχος σε δηλώσεις του στον Alpha 989, για κάποια στοιχεία που δόθηκαν σε κάποιους συναδέλφους από το βιβλίο που είχε γράψει ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου ( «Με τη γλώσσα των αριθμών - η αλήθεια για την οικονομία») , «ούτε non paper είναι, ούτε τίποτα».
«Κακώς άνοιξε αυτό το θέμα, αλλά πολύ καλώς φρεσκάραμε τα στοιχεία που έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστά», πρόσθεσε ο βουλευτής, τονίζοντας ότι «ο Καραμανλής δεν έχει ανάγκη από καμία στήριξη».
«Έλεος πια σε αυτόν τον τόπο. Η ζωή δικαιώνει κάθε μέρα τον Καραμανλή. Εκείνο που δεν δεχόμαστε είναι οι υπερβολές και η αδικία. Ξέρουμε γιατί χτυπήθηκε ο Καραμανλής», δήλωσε με νόημα και άφησε αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών λέγοντας ότι «η ισορροπία στο θέμα με το φόρο των ακινήτων ήρθε με παρέμβαση του Πρωθυπουργού».
Σύμφωνα με τον κ. Βλάχο, ο Κ. Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται για την πρώτη γραμμή της πολιτικής, αλλλά «στηρίζει τη ΝΔ και την κυβέρνηση».