23 Φεβ 2013

Οι επικοινωνιακές μπαρούφες του Νότη Μηταράκη



Το σύνδρομο του Χάρη Μπαμπούκη έχει χτυπήσει για καλά τον Νότη Μηταράκη ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που καταχωρούν καθημερινά οι φίλοι του διαπλεκόμενοι που ελπίζουν ν’ αρπάξουν καμιά δουλειά απ’ το δημόσιο έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε επενδυτικό παράδεισο χωρίς ωστόσο να έχει γίνει η παραμικρή επένδυση.....

 Ενθυμήστε υποθέτω τον περιβόητο Χάρη Μπαμπούκη επιστήθιο φίλο και συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου. Ο εν λόγω κύριος έφερνε καθημερινά επενδύσεις απ’ το Κατάρ σύμφωνα με δημοσιεύματα των ίδιων εφημερίδων οι οποίες σήμερα αφιερώνουν τόνους μελάνης για τον κ. Νότη Μηταράκη.

Τη μία ο κύριος Χάρης παρουσίαζε τα επενδυτικά σχέδια για μονάδα παραγωγής ενέργειας στον Αστακό η οποία ουδέποτε έγινε γιατί όπως αποδείχτηκε πουλούσε παραμύθι και στην Ελλάδα και στο Κατάρ.

Στη συνέχεια με τυμπανοκρουσίες ανακοίνωνε επένδυση μαμούθ στο Ελληνικό χωρίς να υπάρχει κανένα πραγματικό ενδιαφέρον.

Βεβαίως στο τέλος όλοι πήραν χαμπάρι τα παραμύθια του Μπαμπούκη και της παρέας του που χρεοκόπησαν τη χώρα αλλά θα περίμενε κανείς τουλάχιστον διαφορετικό ήθος απ’ τους σημερινούς κυβερνώντες.

Ομως ο Νότης Μηταράκης έχει ξεπεράσει και τον Μπαμπούκη. Μαζί με τον Γραμματέα στρατηγικών επενδύσεων -το γνωστό δικηγόρο που τυχαίνει να είναι και φίλος του Μπαμπούκη- άρχισαν τις μπαρούφες τις οποίες δυστυχώς αναπαράγουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης προφανώς γιατί κάπου αποβλέπουν. Ο κύριος Νότης ανακοίνωσε περιχαρής ότι το Κατάρ επιστρέφει στο Ελληνικό κατόπιν ενεργειών του.

Η αλήθεια βέβαια είναι εντελώς διαφορετική.

Οι Καταριανοί δεν θέλουν ν’ ακούσουν κουβέντα για το Ελληνικό και δεν πρόκειται να εκδηλώσουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον.

Αλλωστε πρόσφατα ακούστηκε απ’ τα πλέον επίσημα χείλη του Κατάρ η σκληρή πραγματικότητα ότι στην Ελλάδα δεν ψάχνουν για επενδυτές αλλά για μαζοχιστές.

Αλλωστε ποιος σοβαρός επενδυτικός όμιλος είναι διατεθειμένος να πετάξει τόσα εκατομμύρια ευρώ για μια επένδυση που θα είναι στο έλεος του ΣΥΡΙΖΑ των δημάρχων της παραλιακής των επαγγελματιών οικολόγων των εκβιαστών των πυρήνων της φωτιάς και άλλων υγιών δυνάμεων. 

Δυστυχώς στο Κατάρ λειτουργούν οι τηλεοράσεις και οι εικόνες απ’ τις επιθέσεις κομάντος στις Σκουριές έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.
λυκαβητος