24 Φεβ 2013

Σοκ στο Αγρίνιο με τον ερωτύλο εκπαιδευτή οδηγών και τις καυτές μαθήτριές του!



Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Αγρινίου η φήμη ότι ένας μεσήλικας εκπαιδευτής νέων οδηγών έδινε στις γυναίκες που έρχονταν στο γραφείο του την επιλογή να τον πληρώσουν είτε με χρήματα είτε ικανοποιώντας τις σεξουαλικές του ορέξεις. Σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει πιο έντονα από ποτέ τις... επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και που το ρευστό χρήμα είναι είδος προς εξαφάνιση, φαινόμενα αυτού του τύπου παρουσιάζουν κατακόρυφη άνοδο προκαλώντας έντονη ανησυχία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο καλοβαλμένος εκπαιδευτής είχε πάντοτε τις κατακτήσεις του στο γυναικείο φύλο, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Οι πρώτες υποψίες άρχισαν να σχηματίζονται όταν κάποιοι παρατήρησαν πως η πλειοψηφία των εκπαιδευομένων της σχολής που διατηρούσε ήταν γυναίκες. Και μάλιστα όχι απλώς γυναίκες, αλλά εξαιρετικά εμφανίσιμα θηλυκά ηλικίας από 25 έως και 45 ετών.
 
Έπειτα από λίγο καιρό έφτασαν στο σύλλογο των εκπαιδευτών οδηγών ανώνυμες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο κύριο, στις οποίες γινόταν λόγος για στενές επαφές σεξουαλικού τύπου που διατηρούσε ο δάσκαλος με κάποιες από τις μαθήτριές του. Αρχικά, αυτοί που τις διάβασαν πίστεψαν ότι πρόκειται για ζηλόφθονους συμπολίτες τους ή ακόμη και ανταγωνιστές που ήθελαν να του κάνουν ζημιά. Έτσι τις έβαλαν στο συρτάρι.
 
Όμως, όταν οι καταγγελίες συνέχισαν να καταφτάνουν και να γίνονται ακόμη πιο συγκεκριμένες, οι επικεφαλής θορυβήθηκαν και αποφάσισαν να το ψάξουν λίγο παραπάνω. Μετά από επισταμένη έρευνα, ανακάλυψαν ότι όλα όσα θεωρούσαν ανυπόστατες φήμες, ίσχυαν. Πλέον υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες που είχαν δει με τα μάτια τους τον εκπαιδευτή και μαθήτριές του σε απομονωμένα σημεία να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις, από στοματικό έρωτα μέχρι και κανονική ερωτική πράξη.
 
Ακόμα και εκείνοι που ήταν δύσπιστοι, πείστηκαν όταν είδαν με τα ίδια τους τα μάτια φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο σύντροφος μιας 28χρονης καλλονής, οι οποίες την απεικόνιζαν στο πίσω μέρος του εκπαιδευτικού οχήματος να καβαλάει τον δάσκαλό της. Οι πληροφορίες λένε πως το θέμα δεν έχει πάρει ακόμη το δρόμο της δικαιοσύνης, μιας και, κατά τα φαινόμενα, καμία από τις μαθήτριες δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον εκπαιδευτή παρά τη θέλησή της…