18 Φεβ 2013

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μιλά για τη σοβαρή ασθένειά της

Στο νέο της αυτοβιογραφικό βιβλίο, η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη διηγείται την περιπέτειά της όταν ο καρκίνος της χτύπησε την πόρτα

Το συγγραφικό της ντεμπούτο ετοιμάζεται να κάνει η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της.
Η κυρία Αγγελοπούλου αναμένεται να μιλήσει με ...
λεπτομέρειες για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν λίγο μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων αρρώστησε σοβαρά.

«Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η κυρία Αγγελοπούλου θα περιγράψει με λεπτομέρειες πώς βίωσε την ασθένεια του καρκίνου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελβετία, έχοντας δίπλα της μόνο την οικογένειά της. Οι πληροφορίες τη θέλουν να περιγράφει τη στιγμή που έμαθε την αλήθεια για τον καρκίνο, τα Χριστούγεννα του 2004 στο Γκστάαντ», αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας NEWS και του Διονύση Θανάσουλα.
Οι ώρες που πέρασε στα νοσοκομεία ενώ υποβλήθηκε σε θεραπείες στην Ελβετία ήταν δύσκολες, και η ίδια κατάφερε να κρατήσει κρυφό αυτό που της συνέβαινε -και κατάφερε να «περάσει» ως υπερκόπωση μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.
Η αυτοβιογραφία της, που θα ονομάζεται My Greek Drama και θα κυκλοφορήσει από Αμερικάνικο εκδοτικό οίκο, αναμένεται να έχει ιδιαίτερη επιτυχία, αφού θα υπάρχει σίγουρα και ξεχωριστό κεφάλαιο που θα αναφέρεται στη ζωή της με τον άντρα της και την περίφημη γνωριμία της με την λιποθυμία της που τους έφερε πιο κοντά. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει το Μάιο.

dbb8da0f-7a6e-417e-aaac-65cf698840b1τσαντιρι