5 Φεβ 2013

Η σέξι αστυνομικός που κάνει σωματικό έλεγχο στον Ρουβά


Την γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ «Είναι στιγμές» στον ρόλο της Ναταλίας, είναι ηθοποιός και τώρα συμμετέχει σε διαφημιστική καμπάνια με τον Σάκη Ρουβά. Πρόκειται για την Ελίνα Μάλαμα που υποδύεται μια σέξι αστυνομικό και κάνει σωματικό έλεγχο στον Σάκη. Σε συνέντευξή της στο ....
Πρώτο Θέμα αποκαλύπτει πως υπήρχε αμηχανία κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της διαφήμισης, εξηγεί τους λόγους που η διαφήμιση είναι πετυχημένη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον διάσημο τραγουδιστή και να τον χαρακτηρίσει πολύ γοητευτικό.



«Άρεσε σε όλους η διαφήμιση επειδή ήταν προϊόν καλού γούστου και είχε χιούμορ. Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Η διαφήμιση είναι πάντα λίγο επικίνδυνη για μας τους ηθοποιούς, αλλά από τη στιγμή που καλείσαι να κάνεις ένα φιλμάκι στο οποίο έχει ένα ρόλο και δεν είσαι ένα πρόσωπο που διαφημίζει ένα προϊόν, τότε είναι διαφορετικά».

«Είναι ένας καλλιτέχνης που έχει χιλιάδες μίλια πορείας πριν από εμένα. Υπήρχε αυτό το ‘τρακ της στιγμής’. Υπήρξε όμως πολύ ευγένεια από όλες τις πλευρές και τελικά όλα έγιναν όπως έπρεπε».



«Δεν χάνει τη λάμψη του όταν περπατά στο δρόμο, ούτως ή αλλιώς είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας, λαμπερός και με φιλικό χαμόγελο. Είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει οικειότητα και ομολογώ ότι τον θαύμαζα πάντα παρόλο που δεν υπήρξα Ρουβίτσα».

Πηγή:faysbook.grΠηγή: real.gr