14 Φεβ 2013

Χαμός σε μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας με τους ουρολάγνους υπαλλήλους!

Μέγα σκάνδαλο ξέσπασε σε γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας, με αφορμή την απόλυση ενός άνδρα και μίας γυναίκας, οι οποίοι βρέθηκαν στη τουαλέτα του πολυώροφου κτιρίου σε... προχωρημένες ερωτικές περιπτύξεις.
Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσα στον εργασιακό χώρο και είχε αναπτύξει δεσμό, τον οποίο ελάχιστοι γνώρισαν, καθώς φρόντιζαν να τον κρατάνε κρυφό για τον... φόβο των Ιουδαίων.
Σύμφωνα με μαρτυρίες δεν ήταν λίγες οι φορές που τους είχαν κάνει "τσακωτούς" στις τουαλέτες τις εταιρίας, να ικανοποιούν τα πάθη τους, όμως η τελευταία ήταν και η... χαριστική βολή για αυτούς.
Το "καυτό" ζευγάρι δεν αρκούταν μόνο στον στοματικό έρωτα αλλά και στα γρήγορα πηδηματάκια εντός του εργασιακού χώρου, αλλά είχε... αδυναμία και στην ουρολαγνία. Έτσι, ένα απόγευμα, όταν οι περισσότεροι εργαζόμενοι είχαν αποχωρήσει από τα γραφεία, μπήκαν στη τουαλέτα και αφού... άναψαν με τα προκαταρτικά, προχώρησαν στο "golden shower".
Ο φετιχιστής τρελαίνονταν φαίνετε με τα ούρα της συντρόφου του και όταν ο ανυποψίαστος προσωπάρχης άνοιξε την πόρτα της (δυστυχώς για αυτούς) ξεκλείδωτης τουαλέτας για να κάνει την ανάγκη του, βρήκε τον άνδρα γυμνό σε πλήρη στύση και από πάνω του την "καυτή" συνάδελφο του να τον περιλούει με τον... κίτρινο καταρράκτη της.
Έτσι, φυσική κατάληξη ήταν την επόμενη ημέρα να ανακοινωθεί και στους δύο η απόλυση τους, με τον... άτυχο προσωπάρχη να μην μπορεί ακόμη να πιστέψει το θέαμα που αντίκρισε.