27 Φεβ 2013

Ελλαδάρα


Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης ΠρετεντέρηςΙδού! Ο λόγος που πάμε κατά διαόλου ως country! Οικογένεια με τρεις ανέργους που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, τρέχουν τα χρέη από παντού και δεν υπάρχει ευρώ για να κινηθούν…
είχε πρεμούρα today και μας ρωτούσαν, άκουσον άκουσον τι!
Τα χάλια μας
Γιατί η Μενεγάκη φόραγε μαύρα! Δηλαδή αν έχεις τον God σου! Με τι ασχολούνται! Και να επιμένουν! Να μας περιγράφουν την εικόνα με την ελπίδα να τους δώσουμε πληροφορία! «Ήταν από πάνω μέχρι κάτω στα μαύρα, μαύρο χοντρό καλσόν, ούτε κραγιόν, τίποτα…» μας ζάλιζαν!
Made in Greece
Δεν είναι country παιδάκι μου αυτό, είναι τρελοκομείο. Εδώ ο κόσμος καίγεται, εσύ προσωπικά δεν έχεις προοπτική και έχεις εγκλωβιστεί… κι όμως ψοφάς να μάθεις τη σάχλα! Όλο αυτό αν το συνδυάσεις και με το εξαιρετικό τού John Πρετεντέρη, που ομολόγησε όμορφα και χαλαρά ότι ήξερε πως το χρέος δεν είναι βιώσιμο, αλλά δεν μας το λάλαγε, είναι να κουφαίνεσαι. Αμπάχα μπούχα situation!
Χωρίς λόγια
Ουάου. Το ξέσπασμα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τους ΚαραμεροΧαριτάτους. Σόκι και δέος! Σε ασφαλές περιβάλλον, στους φίλους της Λιάγκα – Σκορδά, τους έχωσε για τα καλά. Είχε απηυδήσει, λέει, με τα καψόνια που της έκαναν και είχε βγάλει ένα κάρο ψυχοσωματικά. Που όλοι στο ρεπορτάζ τότε το ξέραμε, αλλά άλλο να στο μπουμπουνάνε και ξάστερα και καθαρά! Άλλη χάρη!
Δύο σχόλια εδώ:
Firstly, κυρία η μαγείρισσα! Τόσο καιρό δεν είχε μιλήσει και τα μπουμπούνισε έτσι, δύο χρόνια μετά. Και όχι τότε, που άνετα θα μπορούσε να ξεσπαθώσει.
Και secondly, πού είναι τώρα και το δίδυμο έτσι; Εξαφανισμένο! Άνοιξε η TV και τους κατάπιε! Διότι όλα πληρώνονται…
Άουτς
Πω πώ τάπα! Που έφαγε ο καψερός ο cool Alexis από τον Βενιζέλο! Για το ταξίδι του στο Αμέρικα και ποιος το χρηματοδότησε! Guys; Όλα τα λεφτά το πλάνο από τη Βουλή με το επίμαχο απόσπασμα! Που αποκάλυπτε ο president του ΠαΣοΚ για τον Σόρος και τα λεφτά που έσκασε!
Γιώτα Δημητρακοπούλου  
http://www.enimerosi24.gr