Σε μία σπάνια πράξη ανθρωπιάς προέβη ο Λουκάς Βύντρα, βοηθώντας έναν άτυχο 22χρονο που έχασε τα πόδια του, όταν τον παρέσυρε τρένο.
Ο διεθνής άσος ήταν το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, που τελικά δεν έγινε, αφού κατέληξε στην ισπανική Λεβάντε. Μία άγνωστη ωστόσο ιστορία έρχεται να....
δείξει την αλληλεγγύη του για έναν άνθρωπο που αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πρόκειται για τον 22χρονο Γιάννη, ο οποίος κάνει αθλητισμό, αλλά ταυτόχρονα δούλευε και σε μπαρ για να βοηθήσει την οικογένειά του. Τα ξημερώματα της 10ης Οκτωβρίου τον παρέσυρε τρένο στη διάβαση της Κωνσταντινουπόλεως, με αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο του πόδια.
Έκτοτε υποβλήθηκε σε αρκετές επεμβάσεις, ενώ πριν από τρεις μήνες έγινε και συναυλία στο Γκάζι για να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα, ώστε να του τοποθετηθούν τεχνητά μέλη. Εκείνο ωστόσο που δεν είχε γίνει γνωστό, είναι σύμφωνα με την «Spoyrtday» ότι λίγες ημέρες μετά το ατύχημα ο Βύντρα έμαθε τι είχε συμβεί και ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει. Συγκεκριμένα ζήτησε από έναν γνωστό του να μάθει λεπτομέρειες και ανέλαβε να καλύψει με δικά του έξοδα την τοποθέτηση του ενός τεχνητού μέλους.
Παράλληλα ο 32χρονος άσος ζήτησε να μην μάθει κανείς το παραμικρό και η εμπλοκή του τελικά διέρρευσε όταν το έμαθε ο Γιάννης, που ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Βύντρα και πριν από μερικό διάστημα είχαν μία επαφή.
http://www.gazzetta.gr