19 Φεβ 2013

Ο Τσίπρας προσπαθεί να διασπάσει την ΝΔ!


Αποδέχτηκε την πρόταση του Ιδρύματος Κων/νος Καραμανλής!
Συνεχίζεται το άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα στους ...καραμανλικούς. Μετά τα θερμά λόγια που είπε και μάλιστα δύο φορές για την καραμανλική πτέρυγα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποδέχτηκε.....
την πρόταση του Ιδρύματος Κων/νος Καραμανλής και θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση "Κωνσταντίνος Καραμανλής, τότε και τώρα"
Στην εκδήλωση, θα μιλήσει μάλιστα και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι πρόεδροι του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ, Βενιζέλος και Κουβέλης, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμούς, ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής, κ. Ι. Μάνος και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Κωνσνταντίνος Καραμανλής, ο πρώην υπουργός και «αλεπού» της ελληνικής διπλωματίας, Π. Μολυβιάτης.
Θα ακολουθήσει συζήτηση που θα συντονίσει ο ακαδημαϊκός και γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Κ. Σβολόπουλος.Τη συζήτηση θα κλείσει ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, ο πρώην υπουργός κ. Αχ. Καραμανλής.
Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα αν θα παρευρεθεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
ΑΞΙΖΕΙ: Πολιτικοί αναλυτές, λένε πως πάντως πως η στρατηγική του Τσίπρα είναι να "διασπάσει" την ΝΔ σε καραμανλική και σαμαρική, με τους καραμανλικούς να είναι οι καλοί και οι σαμαρικοί οι κακοί, αποβλέποντας στο μετριοπαθές καραμανλικό κοινό...
 
http://www.parapolitika.gr