16 Φεβ 2013

Αποδοκίμασαν τον Γιάννη Βρούτση στη Νάξο


vroutsis12 Μερίδα πολιτών αποδοκίμασε τον υπουργό Εργασίας, βουλευτή Κυκλάδων και συμπατριώτη τους, Γιάννη Βρούτση, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Νάξο. Το βράδυ του Σαββάτου, ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση για την κοπή πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας (θα ακολουθήσει ξεχωριστό ρεπορτάζ για την εκδήλωση) του νησιού.
Έξω από το χώρο της εκδήλωσης, στο ...
ξενοδοχείο «Πανόραμα», ήταν συγκεντρωμένα περίπου 30 άτομα τα οποία αποδοκίμαζαν έντονα τον υπουργό Εργασίας και φώναζαν συνθήματα σε βάρος του Κυκλαδίτη πολιτικού και κατά της κυβέρνησης. Είχαν αναρτήσει κι ένα πανό που έγραφε: «Βρούτσης εχθρός του λαού Υπουργός Φτώχειας και Καταστολής».
Στο σημείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να επέμβει σε περίπτωση που η κατάσταση εκτροχιάζονταν.
Έφτασε χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι
Τελικά, ο υπουργός, ο οποίος έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης με 1,5 ώρα καθυστέρηση, κατέφερε να μη γίνει αντιληπτός από τους πολίτες που τον περίμεναν. Σε συνεννόηση με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που μετέφερε τον υπουργό, δε στάθμευσε μπροστά στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου, αλλά σε πλαϊνό μέρος του κτιρίου. Ο κ. Βρούτσης βγήκε από το αυτοκίνητο και μπήκε στο χώρο της εκδήλωσης, χωρίς καλά καλά να το καταλάβουν οι διαδηλωτές, που μόλις το αντιλήφθηκαν άρχισαν να αποδοκιμάζουν περισσότερο, ενώ πετάχτηκαν κάποια αντικείμενα προς το κτίριο.
Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να εισέλθουν στο χώρο, ώστε να μην υπάρξουν επεισόδια.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι η αίθουσα της εκδήλωσης ήταν ασφυκτικά γεμάτη από τοπικούς παράγοντες και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που πήγαν να ακούσουν την ομιλία του κ. Βρούτση.
 http://www.cyclades24.gr