19 Φεβ 2013

Ελληνοκυπριακή… σύρραξη απειλήθηκε μεταξύ Ευαγγελάτου και εκπροσώπου του ΑΚΕΛ στο SIGMA της Κύπρου


Νίκος Ευαγγελάτος«Θερμό» ελληνοκυπριακό επεισόδιο απειλήθηκε εχθές το βράδυ στο κανάλι SIGMA του Π. Κυριακίδη που αναζητούν οι ελληνικές Αρχές, με αφορμή τις κυπριακές εκλογές.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Στο στούντιο του καναλιού την εκλογική εκπομπή παρουσίαζε ο Νίκος Ευαγγελάτος με καλεσμένους απ’ όλους τους πολιτικούς συνδυασμούς…
Κάποια στιγμή κι ενώ ο δημοσιογράφος απηύθυνε – ομολογουμένως, με πιεστικό, πλην δημοσιογραφικό τρόπο, τα ερωτήματά του, επέμενε να του δώσουν απαντήσεις, δεξιοί και αριστεροί εκπρόσωποι, για το αν θα μειώσουν τους μισθούς. Ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ που προφανώς ενοχλήθηκε από την πίεση που δεχόταν, αντέτεινε στον Νίκο Ευαγγελάτο, «Αυτά να τα κάνετε στην Ελλάδα, όχι σε εμάς… Μας θυμάστε μια φορά στα τέσσερα χρόνια…»! Μοιραία ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε σε έντονο ύφος στα απαξιωτικά σχόλια του εκπροσώπου του ΑΚΕΛ, λέγοντας ότι «Εγώ στην Κύπρο δεν είμαι όψιμος, έχω επιχειρηματική δραστηριότητα και αυτά που λέτε δεν ισχύουν». Πάντως οι πληροφορίες που μας έρχονται από την μεγαλόνησο αναφέρουν ότι έγινε κόλαση στο στούντιο, μεταξύ του δημοσιογράφου και του εκπροσώπου, παρά το γεγονός ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά στις εκπομπές!
 .enimerosi24.gr