17 Φεβ 2013

Tο μωρο η Ραχηλ Μακρη γραφει αρθρο γιατι την ζηλευουν

Θα σας παραθεσω πιο κατω το αρθρο της απο το facebook για την ζηλεια ....μαλλον το κοριτσι την ψωνισε με την εξουσια ,τους παρατρεχαμενους και ειδικα με τον αστυνομικο και νομιζει οτι ολοι την ζηλευουν ,δεν εχει μαθει στην αντιπαραθεση και στην κριτικη μαλλον η Ξουλιδου θα τις φταιει!!!!\ΙΔΟΥ το αρθρο αντιγραφη της εννοιας ΖΗΛΕΙΑ.....


Η ζήλια είναι ένα δυνατό αλλά δυσάρεστο αίσθημα, το οποίο νιώθουν οι άνθρωποι απέναντι σε άλλους, που πλεονεκτούν ή που επιτυγχάνουν κάτι αξιόλογο ή που κατέχουν κάτι που οι ίδιοι δεν έχουν.

Η ζήλια είναι από τα αρχαιότερα και πλέον πρωτόγονα αισθήματα που χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά του ανθρώπου. Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα ζήλιας που περιγράφονται σε όλους τους πολιτισμούς σε όλες τις περιόδους τις ιστορίας της ανθρωπότητας.

Η ζήλια μπορεί να υπάρχει φυσιολογικά, έως ένα βαθμό σε όλους τους ανθρώπους. Σε πολλές περιπτώσεις, η ζήλια μπορεί να δημιουργήσει μια κινητήριο δύναμη που οδηγεί τους ανθρώπους να εργαστούν και να αποκτήσουν κάτι ανάλογο ή ακόμη καλύτερο από το άτομο που πλεονεκτεί ή υπερέχει.

Ωστόσο κάποτε η ζήλια, γίνεται ζηλοφθονία. Η ζηλοφθονία είναι το μίσος που αισθάνεται κάποιος για τα ψυχικά και πνευματικά προτερήματα ή τα υλικά αγαθά ή τα σωματικά πλεονεκτήματα που έχει άλλος.