4 Μαρ 2013

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Αυτοδιοικητικός... με 4 γυναίκες

Οχι μία όχι δύο αλλά... τέσσερις γυναίκες «συντηρεί» Πατρινός αυτοδιοικητικός! Μάλιστα στην περιοχή που δραστηριοποιείται... ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εκείνος «κρυφό καμάρι»! Πρόκειται για πασίγνωστο στην κοινωνία των Πατρών άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης ο οποίος είναι διαζευγμένος, ξαναπαντρεμένος, πληροφορίες αναφέρουν πως...
διατηρεί σχέση με την γραμματέα του και πρόσφατα... απέκτησε και νεαρή ερωμένη! Στην κυριολεξία... πιτσιρίκα.
Η «ροζ» ιστορία του αυτοδιοικητικού έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης όχι μόνο στο στενό του περιβάλλον και στους συνεργάτες του, αλλά μέχρι και σε δημοσιογράφους που συζητούν πλέον δημοσίως για τα «κατορθώματά» του!
Με την απορία να είναι μόνιμη στις φράσεις που χρησιμοποιούν όταν τον σχολιάζουν: «Μα πως τα καταφέρνει»; Κι όμως ο αυτοδιοικητικός τους λύνει τις απορίες... στην πράξη!
Μάθαμε δε πως έχει καταφέρει να κρατά τις ισορροπίες και να περνά... ζωή και κότα! Μάλλον ζωή και... κόκορας!
Ο αυτοδιοικητικός ήταν κούκλος στα νιάτα του, σήμερα όμως... έχει παχύνει κάπως! Αυτό όμως όπως φαίνεται δεν του στερεί την γοητεία του. «Μπρουτάλ» στη ζωή του, κοσμικός, με όμορφο ντύσιμο καταφέρνει... και κλέβει καρδιές! «Ποιος τη χάρη του» λένε όσοι τον γνωρίζουν!
Το θέμα όμως είναι ότι οι παραπάνω πληροφορίες έχουν φθάσει και στα αυτιά του πιο «μισητού» πολιτικού του αντιπάλου! Ο οποίος δεν κατάγεται από την Πάτρα, αλλά έχει εργαστεί στην πόλη. Λέτε η «τετράς» των γυναικών να χρησιμοποιηθεί ως «πολιτικό όπλο» από τους αυτοδιοικητικούς... της άλλης πλευράς;
http://www.dete.gr