28 Μαρ 2013

Νέο σόου Ταμήλου στη Bουλή: Ηθελε να μιλήσει πρώτος για να φύγει για τα Τρίκαλα!


«Μαλλιά κουβάρια έγινε» για ακόμα μια φορά ο οξύθυμος Μιχάλης Ταμήλος με την πρόεδρο της υποεπιτροπής Υδάτινων Πόρων...

Διονυσία Αυγερινοπούλου.
Αφορμή για τον σημερινό καβγά ήταν το ότι ο κ. Ταμήλος ήθελε να μιλήσει πρώτος και η κα Αυγερινοπούλου δεν τον άφηνε epειδή ήθελε να τηρήσει τη σειρά των ομιλητών.
Η ώρα περνούσε, ο Μιχάλης Ταμήλος περίμενε υπομονετικά ώσπου ήρθε το ξέσπασμα. Σύμφωνα με την iefimerida, ο βουλευτής έβαλε τις φωνές και αποχώρησε επιδεικτικά φωνάζοντας στην Πρόεδρο και τους υπαλλήλους της Γραμματείας ότι κάποιοι δεν τον αφήνουν να μιλήσει.
Λίγη ώρα αργότερα από την αίθουσα βγήκε η Πρόεδρος και βλέποντας τον γραμματέα της ΚΟ της Ν.Δ Θανάση Μπούρα τον κάλεσε κοντά της και του είπε «Κύριε γενικέ, έχουμε πάλι πρόβλημα με τον Ταμήλο. Τι να κάνω; Δεν πρέπει να είμαι καλυμμένη;Μήπως πρέπει να εξετάσουμε την αντικατάστασή του;» .
Ο Θανάσης Μπούρας συνέστησε ψυχραιμία άλλη η κα Αυγερινοπουλου μιλώντας με δημοσιογράφους άφησε να εννοηθεί ότι έχει μπλέξει με τον Μιχάλη Ταμήλο.
Ο βουλευτής της ΝΔ από την πλευρά του ανέφερε ότι είχε κανονίσει να φύγει για τα Τρίκαλα στις 7 το απόγευμα και δεν μπορεί να καταλάβει την τυπολατρεία της πρόεδρου.
 http://www.thestival.gr