2 Μαρ 2013

Δεν θέλει τα... μωρά και θέλει τον «παππού»!

Από τα σύννεφα έπεσαν οι διοικούντες της ΑΕΚ, όταν συζήτησαν πριν από λίγες ημέρες με τον Έβαλντ Λίνεν για τις ανανεώσεις των μικρών. Ποιον ζήτησε ο Γερμανός και τους... τρέλανε;
 Ο Έβαλντ Λίνεν μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα να μας εκπλήσσει με τις κινήσεις του μέσα στο...
γήπεδο και τις επιλογές του για την ενδεκάδα, ωστόσο όπως έμαθε ο sportdog, o Γερμανός αυτή την φορά άφησε άφωνους τους «κιτρινόμαυρους» και εκτός αγωνιστικών χώρων!
 Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούγονται στα Σπάτα, πριν από λίγες ημέρες σε συζήτηση που είχε ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον προπονητή της ομάδας για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των μικρών (Βλάχου, Μπουγαϊδη), ο Λίνεν εισηγήθηκε την παραμονή του Ρότζερ Γκερέιρο!
 Ενός παίκτη που κάθε καλοκαίρι όλοι ψάχνουν τρόπο να τον διώξουν και ο οποίος ούτε και φέτος μας έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ακόμα και σε αυτή την ΑΕΚ. Ο Γερμανός όμως έχει αντίθετη άποψη, καθώς θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για τον ρόμβο που θέλει να παίξει και μεταξύ άλλων είπε πως σκοπεύει να χτίσει πάνω του τη νέα ομάδα!
Πάντως ούτε αυτή η περίπτωση είναι εύκολη, καθώς ο Γκερέιρο θα πρέπει να ρίξει πάρα πολύ τις απαιτήσεις του για να μείνει, ενώ ούτε και στην διοίκηση... τρελαίνονται να τον κρατήσουν με αποδοχές πάνω από το 250.000 ευρώ τον χρόνο!
 www.sportdog.gr -